Test

Velkommen til DesignerUre.dk - Kæmpe udvalg af mærkeure

Velkommen til DesignerUre.dk. I vores webshop tilbyder vi et stort udvalg af både herreure, dameure, smartwatches og dykkerure til kunder i hele Danmark. Hos DesignerUre.dk er kvalitet og god service ikke kun noget, vi postulerer - det ligger i vores DNA. Du kan derfor købe dit nye kvalitetsur og føle dig tryg i processen. Vi er autoriserede forhandlere af en lang række mærker, så du har en sikkerhed for, at du får præcis, hvad du bestiller. Hos DesignerUre.dk er vi autoriseret forhandler af armbåndsure fra bl.a. kvalitets mærker som Seiko og Jaguar. Vi har selvfølgelig også en lang række designer ure til både herre og dame fra urmærker som Tommy HilfigerBoss og Daniel Wellington. Derudover har vi selvfølgelig også de velkende digitalure fra Casio. Uanset hvilket ur du vælger at købe hos os, så får du sikker fragt med trackingnummer og forsikring under forsendelsen. Derudover får du 99 dages returret.

Vi fører alle de kendte fede og eksklusive brands indenfor designerure og smykker

Vi ved fra vores mange års erfaring, at folk har forskellig smag i ure. Nogen ønsker et klassisk ur, mens andre ønsker at sende nogle mindre klassiske signaler med deres stil. Vores store udvalg af både brands og modeller sikrer, at vi har noget for enhver smag, så du kan finde lige netop det ur, der passer til din personlighed. Hos DesignerUre fører vi alle de kendte brands, så du kan dykke ned i vores store sortiment og finde præcis det, du ønsker dig. Det gælder ikke mindst de tidløse designer ure fra Skagen, Fossil og Michael Kors.

Det er også hos os du finder de bedste priser, når du skal finde ure eller smykker til både herre og dame.

Først i 2020 har vi tilføjet smykker til vores sortiment. Derfor kan du nu finde alle dine accessories hos os. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte øreringe i de fineste materialer som sølv og guld i forskellig karat. Vi har selvfølgelig også ringe fra danske smykkemærker som Julie Sandlau og Pernille Corydon. Hvis du mere er til et lækkert og moderne vedhæng eller en fin halskæde kan du tjekke vores spændene mærker Pandora og selvfølgelig ikke mindst Spirit Icons og Sif Jakobs.

Det er naturligvis ikke kun damesmykker vi kan tilbyde. Vi har også en bred vifte af herresmykker som manchetknapper og andet. Eller har vi også armbånd som både kan være til mænd og kvinder.

Leder du efter noget til de helt små, hvadenten det gælder smykker eller ure så tjek vores kategorier med børneure og børnesmykker.

Autoriseret forhandler af de største og mest trendy urmærker i urbranchen

Hos DesignerUre.dk er nøgleordet tryghed. Derfor har vi brugt meget tid og mange kræfter på at blive autoriserede Danske forhandlere af de største og mest trendy ur-mærker. Vi kan derfor tilbyde et stort udvalg i både herreure og dameure fra de største brands.

Dyk ned i nogle af dem, ved at se på fx. disse mærker: Seiko, Citizen, Casio, Bulova, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Ingersoll, TW Steel, Jaguar, Festina, Invicta, Mockberg, Michael Kors, Emporio Armani, Fossil, Skagen - og mange flere. Vi fører mere end 30 brands på DesignerUre.dk med mere end 3.000 forskellige ure og mindst lige så mange smykker til både herre og dame.

Ure til alle lejligheder - også smartwatches og dykkerure

Et ur er ikke altid bare et ur. Et ur kan være et smykke, der skal passe til resten af dit outfit, eller det skal være din følgesvend, når du er ude og være aktiv. Ud over en lang række ure med forskellige stilarter, så tilbyder vi hos DesignerUre.dk også et stort sortiment af smartwatches i mange prisklasser og til forskellige lejligheder.

Vi tilbyder også et stort udvalg af dykkerure til dig, som elsker at hoppe ud i de blå bølger og slå dig løs med den fascinerende natur, der kommer til live under den blå overflade. Dette er uanset, om det er ved de Danske kyster eller ved et helt klart koralrev ude i den store verden.

100% dansk netbutik - Ure sendt fra vores lager i Danmark

Hos DesignerUre.dk har vi drevet vores webshop siden 2007, og vi var faktisk en af de første webshops i vores branche, der fik øjnene op for mulighederne for at tilbyde vores kunder ure med maksimal bekvemmelighed til de bedste priser.

Vi ligger i Aalborg og sender alle vores varer fra vores Danske lager. Det sikrer dig, at alt er, som det skal være, da vi er underlagt Dansk lovgivning. Skulle der opstå problemer med dit ur senere, eller trænger det til en kærlig hånd, så kan du altid sende uret til os, så vores urmager kan løse problemet.

Hvad skal jeg søge for at finde mit ur ved Designerure?

Er du som mange andre af vores danske kunder tænker du nok, hvordan skal jeg lige gribe det an når jeg skal finde mit ur? Vi anbefaler at bruge søgefunktionen eller vores filter på priser, når du skal finde dit ur. Vores designer ure og eksklusive ure gør det muligt at finde noget uanset hvad du søger.

Det gælder ikke kun danske urmærmer, men også de internationale som Festina og Rosefield.

Hos DesignerUre.dk kommer kunden altid i første række, og din sikkerhed er vores topprioritet. Ud over forsikrede forsendelser, så er vi E-mærkede, hvilket betyder, at e-handelsfondens jurister løbende kontrollerer vores webshop og vores betingelser, så du ved du er i trygge hænder.

Skulle der mod forventning ske noget, så er du sikret for køb op til 10.000 kr. gennem e-handelsfonden.

Kunderne elsker vores ure - Mere end 50.000 kunder siden vi åbnede i 2007

Hvis du endnu ikke er blevet overbevist om, at du skal købe dit næste ur hos DesignerUre.dk, så kan vi kun anbefale, at du ser på, hvad vores kunder mener om vores forretning.

Med mere end 1400 anmeldelser på TrustPilot, kan vi bryste os af intet mindre end 5 stjerner. Det er din sikkerhed for, at mange tilfredse kunder har handlet vores ure før dig. Skal du være den næste tilfredse kunde hos DesignerUre.dk? Så gå på opdagelse i vores store sortiment af ure og find det ur der passer perfekt til din stil.

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre i beslutningsprocessen, hvis du ønsker det. Ellers vil vi blot ønske dig god fornøjelse i vores webshop.