Armani Exchange

DesignerUre.dk er udvalgt autoriseret forhandler af Armani Exchange ure i Danmark

Hos DesignerUre.dk er vi stolte af, at være autoriseret forhandler af Armani Exchange designerure. Vores autorisation betyder, at du altid er sikker på at du får et stemplet garantibevis, når du køber Armani Exchange ure hos os. Ydermere er vores status en sikkerhed for, at vi udelukkende har ægte Armani ure på lager, og vores garantibevis er ligeledes et bevis for urets ægthed.

Armani Exchange ure

Armani Exchange ure er kollektionen for dig, der godt kan lide mode med kant. Urene hylder det urbane liv, og afspejler en industriel stil med både klassiske og moderne elementer. Et Armani Exchange ur kan derfor med rette bruges alle steder; i hverdagen og til en farverig weekend i byens skød. Urenes markante look gør dem svære at overse på dit håndled, og de signalerer bevidsthed for mode og kvalitet.  Urkollektionen Armani Exchange er for dig, der ikke er bange for at skille dig ud. De omfavner alle elementer af bylivet, og kan pryde ethvert håndled - hans og hendes, forretningsmandens og teenageren på løbehjulet. Alle Armani Exchange ure er produceret i stål af høj kvalitet, og læderremmene er på fuld højde med de bedste italienske standarder. Kombiner god stil med det vovede – invester i et Armani Exchange ur.

Vi fandt 13 produkter

Vi fandt 13 produkter

Bagom A|X Armani Exchange

A|X Armani Exhange brandet blev lanceret i 1991, og var i første omgang udviklet til at ramme det voksende marked af fast-fashion¬ forbrugere i storbyerne. Serien var inspireret af den mere tilbagelænede tilgang til påklædning, som Giorgio Armani have observeret hos de unge i London, New York, Milan og Tokyo. Designerens inspiration førte ham til at skabe en kollektion af basics der på én gang var både forfriskende, uforventet og helt i tråd med ungdommens energi og gå-på-mod.

Den digitale ånd møder klassisk Italiensk stil og kreativitet

I dag er Armani Exchange ure et symbol på det man kunne kalde den genopfundne bystil. Her fusionerer den digitale livsånd med god gammeldags italiensk sans for mode og god stil.

Stemplet garantibevis med dit nye Armani Exchange ur

Designerure.dk er stolte af at kunne kalde sig autoriseret forhandler af Armani Exchange ure. Du får derfor altid et stemplet garantibevis sammen med dit køb, der beviser urets ægthed.