Boss

Boss

 

DesignerUre.dk er udvalgt som autoriseret online forhandler af Boss ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, som er din garanti for urets ægthed. Samtidigt medfølger en flot gaveæske til Boss urene. Vi har mange års erfaring med Boss ure, vi var faktisk den først webshop i Danmark der tilbage i 2007 solgte Boss ure. Boss hører til i kategorien af mærker, der ikke kræver den store introduktion - heller ikke når det gælder deres flotte udvalg i herreure og dameure. Boss har inddelt deres udvalg i ”Orange” og ”Black”. Præcist hvad der adskiller de forskellige kollektioner, bør du næsten selv gå ind og opdage - hvis du ikke allerede har haft fornøjelsen. Lad det blot være sagt, at få andre mærker opnår så høj en grad af eksklusivitet, kombineret med kvalitet og godt håndværk, som dette mærke. Boss dameure og herreure er ganske simpelt fantastiske armbåndsure, som man ikke må gå glip af, hvis man ikke allerede har stiftet bekendtskab med dem.

Side

Vi fandt 37 produkter

Side

Vi fandt 37 produkter

Køb originale Boss ure hos os og få et stemplet garantibevis med i købet

Du kan altid forvente fuld reklamationsret når du køber dit nye BOSS (BLACK & ORANGE) armbåndsur hos os. Vi er nemlig officielt udpeget som danske forhandlere samt autoriserede internetforhandlere af mærket. Du kan derfor få byttet dit ur i enhver officiel fysisk der forhandler mærket her i landet, via det stemplede garantibevis der medfølger. Og dit nye ur modtager du naturligvis i en flot gaveæske. Derudover tilbyder vi billige Boss ure - til ekstra gode priser!

Boss er en af de mest populære mærker inden for armbåndsure, tøj, parfume og accessories på markedet i dag. Deres kvalitet er uovertruffen og Boss har med deres stilbeviste og innoverende stil været beundret i modeverden gennem årtier. Hugo Boss er den ledende trendsætter inden for herrebeklædning på det internationale modemarked har igennem de seneste år udbygget positionen til også at omfatte produktlinier som dufte, briller, sko - og ikke mindst ure kollektioner, som til fulde lever op til koncernens image og kvalitetsniveau.

Boss ure - Historien om stil

Boss urene produceres i Schweiz af en af landets bedste ur producenter og henvender sig specielt til den aktive succesrige kosmopolitiske mand eller kvinde, der ikke er i tvivl om sin identitet og som ved, hvad han/hun ønsker sig. Kun de fineste og bedste materialer anvendes og både de mekaniske og quarts drevne urværker er blandt de mest driftssikre, præcise og robuste på markedet. Udvalget af Boss ure spænder fra den meget klassiske Metropolis kollektion, der tager sit udgangspunkt i Art Deco til den sporty Ranger kollektion eller den mere ungdommelige og stilsikre Initial kollektion og til sidst den meget unikke Spirit kollektion med sit helt revolutionerende design. Boss ure er blevet blandt de mest kendte og eftersøgte ure designs I verden.

Hvem er Boss ure for?

Boss ure til mænd, er tilstillet den selvbeviste mand, der ikke går på kompromis med kvalitet eller stil. Boss ure står for klassisk og elegant design, som passer til enhver lejlighed. Med sit stilsikre udtryk, perfekte pasform og kvalitets sikre materialer sætter Boss ur sit tydelige aftryk på modeverdenen. I 1998 lancerede Boss sin første kollektion til kvinder. Der blev, som til deres herrekollektion, lagt vægt på den rendyrkede stil og kvalitet. Boss kollektionen til kvinder blev en bragende succes og er i dag anerkendt og beundret i hele modeverdenen. Med et Boss ur på armen vil den modebevidste mand eller kvinde udtrykke sin gode smag og understrege sin personlighed. Blandt de nye Boss Ure finder du blandt andet et herreur i rustfrit stål og med flot urlænke ligeledes i rustfrit stål. Særligt ved dette ur er den specielle grønne urskive, som virkelig hører til blandt de sjældne af slagsen, særlig for Boss, som normalt kendes for sit klassiske og enkle design.

Boss ures design

Man har været innovativ i designet af de forskellige Boss Ure og tænkt i den enkelte forbrugers udtryk, med et Boss ure skiller man sig ud ved at udstråle mod og elegance. Sikkert for Boss herreurene er at de et har klassisk og maskulint udtryk der giver bæreren et udtryk af stil og selvtillid. Boss’ mere sporty ure beviser, at et sports ur kan være ligeså elegant som de mere klassiske modeller. Det er klar til udfordringer samtidig med, at det passer ind i mere traditionelle situationer. Det er vandtæt ned til 50 meter og kan fås med lænke i rustfri stål eller en blød gummi rem. Også Boss’s dameure både bryder og fastholder Boss traditionerne. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og stilfastheden, men man har tillagt dem et mere "21. århundredes" udtryk der gør uret unikt.

Boss er kendt for deres 5 tøj genrer

  • Boss ure tillader alles økonomi at være med og det vel at mærke uden at man sætter
  • Boss urenes kvalitet over styr. Men I dag er specialet Hugo Boss Ure ved at være lige så kendte og eftertragtet som tøj designet.
  • Boss Black. (Tilbydes både til mænd og kvinder til businessbeklædning og aftenbeklædning.)
  • Boss Selection. (Selection er Boss' Premiumlinie.)
  • Boss Orange. (Orange tilbyder fritidsmode til mænd og kvinder.)
  • Boss Green. (Green tilbyder funktionel sportsbeklædning til bl.a. golf, skisport og sejlsport.)
  • Boss retter sig mod et yngre klientel af både mænd og piger, der ønsker at kreere en egen stil.

Køb billige Boss ure hos os - og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.