Bulova

Bulova

Bulova herreure og dameure - eksklusivt og høj kvalitet

Bulova kom til i slutningen af 1800-tallet, og Bulova urene har udmærket sig ved deres præcision, teknologi og design. Urmærket var det første til at udsende reklamer, de første til at lave ure til rumkapsler - og de første, der for alvor begyndte at masseproducere ure. Der er noget ganske særligt ved Bulova ure. Ønsker du et eksklusivt ur af højeste kvalitet, bør du helt sikkert overveje et ur fra Bulova. Vi tilbyder prismatch for urene fra Bulova. Det betyder helt konkret, at vi altid matcher prisen, hvis du skulle finde et Bulova ur, der er billigere hos en anden forhandler. Sidst men ikke mindst, vil du vil allerede modtage dit nye Bulova ur inden for 1-2 dage. Gå på opdagelse i vores udvalg af ure fra Bulova – eller læs med videre på siden for at blive klogere på brandets imponerende historie.

Autoriseret forhandler af Bulova ure

Der kan nævnes mange fordele ved at købe dit nye Bulova ur hos os. Du kan eksempelvis være helt sikker på, at dit Bulova ur er 100% ægte. Det skyldes, at vi er autoriserede onlineforhandler af ure fra Bulova. Ved køb af et Bulova ur medfølger der desuden en smuk gaveæske, der gør det let for dig at give uret videre som gave til en, som du har kær. Køber du uret hos os, lover vi samtidig kontinuerlig rådgivning, hvis der skulle opstå spørgsmål om uret i fremtiden. Sidst men ikke mindst følger der en udførlig guide om uret.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Bulova urenes design og kvalitet

Vi er selv vilde med de unikke ure fra Bulova. Folkene bag Bulova drives af perfektion, præcision, kvalitetshåndværk – hvorfor dette også afspejler sig i Bulova urenes design. Brandets imponerende historie betyder, at der medfølger en vis ærekærhed omkring kvaliteten og designet af urene. Designet på Bulova urene er klassiske og detaljerige. Kollektionerne varierer i udtryk, men fælles for alle ure af Bulova er en gennemførthed, hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. Bulova urene er som nævnt detaljerige, men dette er uden at være prangende. Bulova urenes design går derfor fint til enhver lejlighed – hvad end der er tale om formelle festarrangementer eller hverdag. Materialerne på alle Bulova urene er i topkvalitet. Mærket er kendt for producere nogle af de mest holdbare ure i verden. Derfor er du sikret et kvalitets-ur, som du kan bære i rigtig mange år fremover. Designet på Bulova urene er tidløst, elegant og eksklusivt.

Pris på ure fra Bulova

Prisen for et Bulova ur spænder bredt alt efter, hvilket ur du vælger. Bulova urene fås både i de højere prisklasser over 15.000 kroner, men du kan også købe en Bulova ur til omkring 2.000 kroner. Uanset hvilket Bulova ur du vælger, får du rigtig meget for pengene. Det skyldes (som vi nævnte tidligere), at du får et af verdens mest præcise og holdbare ure.

Vi fører løbende tilbud på Bulova ure. Hold derfor øje her på siden, hvis du vil have en god pris på et Bulova ur. Husk også at vi tilbyder prisgaranti, så du altid er sikret den bedste pris på uret.

Prisen for et ur fra Bulova varierer alt efter materiale og kollektion. De fleste af urene ligger dog til en pris på 2.000-5.000 kroner. Husk desuden, at vi tilbyder prismatch på ure fra Bulova. Finder du derfor et Bulova ur til en billigere pris et andet sted, kan du vise det til os – og vi matcher prisen. Du kan derfor få et Bulova ur til den bedste pris, og så er du samtidig sikret 100% ægthed og den bedste service - hvis du mod forventning skulle ønske at returnere uret eller have spørgsmål.

Bulovas historie – Exceptionelt håndværk siden 1875

I 1875 grundlagde amerikaneren Joseph Bulova et firma, der skulle vise sig at ændre måden, hvorpå verden anså tiden. I 1912 lancerede Joseph Bulova en urfabrik, der havde til formål at masseproducere Bulova ure. Denne form for masseproduktion af ure, var aldrig set før. Det var derfor et banebrydende træk, der bragte megen omtale med sig.

I 1920 etablerede Bulova et observatorium på toppen af en skyskraber. Denne skulle gøre det muligt at foretage målinger, som kunne gøre det muligt for Joseph Bulova at bestemme en meget præcis universel tid.

Denne præcise måling af tid betød, at Bulova var det første mærke, der lavede ure til rumkapsler. Her var det selvsagt yderst vigtigt, at urene var præcise - hvorfor præcision netop også er ét af kendetegnende for Bulova ure.  Bulova producerede deusden verdens første officielle tv-reklame den 1. juli 1941.

Ønsker du et originalt ur, der skiller sig ud fra mængden og som har en masse historik bag sig, bør du vælge et ur fra Bulova.

Hurtig levering og gratis retur af Bulova ure

Vi tilbyder hurtig levering af Bulova ure, hvor vi fremsender uret allerede efter 1-2 dage. Bestiller du dit Bulova ur i dag inden klokken 15.00, fremsender vi det samme dag. Du er altså sikret den hurtigst mulige levering. Vi stræber efter at yde markedet bedste service. Hvis du (mod al forventning) ønske at returnere dit ur fra Bulova, er dette også gratis.

Har du spørgsmål til Bulova?

Bulova urenes historie er omfattende, og det er derfor naturligt, hvis du har spørgsmål til de forskellige ure. Vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig og besvare dine eventuelle spørgsmål om Bulova ure. Vi rådgiver naturligvis også gerne i forhold til vedligeholdelsen af Bulova urene. Vi sælger både herreure og dameure fra Bulova.

Uanset dit behov vil vi gerne yde kompetent rådgivning, så du finder det ur, der passer bedst til lige netop dig.