Casio

Casio

Casio ure til enhver smag

Næsten uanset hvilken personlig stil du har, så er Casio ure et oplagt valg af armbåndsur. Casio ure er primært kendetegnet ved deres høje kvalitet, men det er svært at sige noget generelt omkring design og stil, da der findes et utal af forskellige Casio ure som alle er unikke på hver deres måde. Dog kan man godt sige, at Casio ure altid har været moderigtige. Nogle af deres modeller har sågar oplevet en decideret renæssance og du kan dermed sagtens se Casio ure i dag, som var højeste mode for mange år siden.

Casio ure udspringer af en lang historie om gode opfindelser

Firmaet Casio blev grundlagt tilbage i 1946 af japaneren Tadao Kashio. Hans første opfindelse var en fingerring med indbygget cigaretholder, hvilket var en stor succes tilbage i 40’erne. Derfra er der selvfølgelig langt til at lave ure, som nok er det, Casio i dag er mest kendt for, men de første Casio ure skulle først se dagens lys i 1974, efter at firmaet havde reformeret lommeregneren og eksperimenteret med andre teknologiske opfindelser. Og de allerførste Casio ure har da heller ikke haft samme gennemslagskraft som de senere modeller. Faktisk var det ”først” i 1983, at vi for alvor så et Casio ur med masseappel, nemlig det allerførste G-Shock ur, som stadig produceres den dag i dag – og det er uomtvisteligt et af de allermest populære Casio ure hvis vi ser på den samlede kollektion.

G-Shock kollektionen er enormt stor, og det skyldes i høj grad at den er udsprunget af japansk kvalitet og ære, hvilket gør samtlige Casio ure til nogle solide, robuste og trofaste partnere at have om sit håndled.

Side

Vi fandt 192 produkter

Side

Vi fandt 192 produkter

Moderne Casio ure – både dengang og nu

I starten var det Tadao Kashios vision at revolutionere verden med sine opfindelser. De skulle kunne noget og være tilgængelige for alle. Og det gælder også for Casio ure. For selvom ure generelt ikke er nogen specielt ny eller revolutionerende opfindelse, så tog Casio ure skridtet videre og blev især kendt for deres digitalure. Og man kunne sågar få Casio ure med indbygget lommeregner – og det var både nyt, smart og innovativt.

I dag kan det virke banalt med en lommeregner i sit ur, men Casio kan stadig kalde sig en moderne ur-producent. Casio har nemlig også – i løbet af firmaets historie – arbejdet meget med GPS og navigation, og denne teknologi har de nu implementeret i deres nye Edifice ure, som selv kan indstille tiden, alt efter hvor i verden det befinder sig.

Køb dit Casio ur hos DesignerUre.dk

Ud over at få et lækkert ur, når du handler hos os, får du også mange andre fordele. Hos Designerure.dk går vi meget op i at skabe glade kunder. Vi tilbyder derfor både gratis fragt og retur.

Hvis du mod forventning skulle ønske at returnere varen, kan du også gratis gøre det. Vi ønsker nemlig at gøre det nemt at handle på nettet. Hvis du alligevel skulle finde et produkt på en anden dansk webside, der er billigere end det identiske produkt på vores side, matcher vi prisen. Du skal bare huske at gøre os opmærksomme på det, efter du har købt uret ved os, og inden det afsendes fra vores lager. Derudover tilbyder vi rigtig hurtig levering. Hvis du gennemfører din bestilling inden klokken 15, afsendes pakken normalt samme dag.

Hvis varen er på lager, modtager du den inden for en til to hverdage. Alle disse ting gør vi for at skabe glade kunder. Vi ønsker nemlig at give dig den bedste oplevelse, når du handler her hos os. Og vores ønske om at skabe glade kunder ser ud til at lykkes meget godt, hvis vi kigger på Trustpilot.com. Her kan kunder bedømme os på en skala fra et til ti, og på nuværende tidspunkt har vi en samlet karakter på hele 9,6. Vi bliver især rost for vores hurtige levering, gode service og lækre produkter. Det er vi virkelig glade for, men samtidig forsøger vi altid at blive endnu bedre. Så ønsker du et nyt designer-ur og god service, kan du roligt handle hos os.