Citizen

Citizen

Citizen Ure

Citizen er anerkendt verden over som banebrydere i forhold til avanceret og moderne teknologi. Citizen ure udmærker sig særligt ved deres banebrydende iljøvenlige teknologi, hvor energien fra sollyset udnyttes. Denne teknologi menes at spare verden for millioner batterier hvert år.

Citizen ure stammer fra et anerkendt japansk brand, der blandt andet står bag det første dykkerur - samt nogle af de mest hårdføre ure gennem tiden. Prins Frederik havde blandt andet et Citizen ur i sin tid som frømand – uret hedder, oversat til dansk, ”Pingo”. Du er sikret den bedste pris i markedet på Citizen ure, hvis du køber det hos os. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, hvor vi altid matcher prisen, hvis du finder Citizen uret billigere hos en anden forhandler. Derudover fragter vi dit nye Citizen ur gratis – og skulle du fortryde, koster returfragt heller ikke noget. Som noget særligt medfører der en smuk gaveæske med dit nye Citizen ur. Du får desuden en udførlig vejledning om uret. Gå på opdagelse i vores udvalg af ure fra Citizen – eller læs med videre på siden for at blive klogere på brandets imponerende historie.

Vi kan nævne mange flere fordele ved, at du handler dit nye Citizen ur hos os. Én af de væsentlige fordele er, at du ved et køb hos os er sikret, at dit nye ur er 100% ægte. Vi er nemlig autoriserede onlineforhandlere af Citizen ure. Vi ønsker at yde den bedste service på markedet. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit ur. Køber du et Citizen ur hos os, vil du modtage uret inden for 1-2 dage. Bestiller du i dag inden klokken 15.00, fremsender vi uret samme dag. Hvis du er på udkig efter et helt særligt historisk ur, bør du læse med videre her.

Side

Vi fandt 245 produkter

Side

Vi fandt 245 produkter

Citizen urenes design og kvalitet

Tanken bag designet for Citizen ure er at imødekomme det multikulturelle mindset for herved at skabe ure, der kan glæde hele verdens befolkning. Designet afspejler kreativitet med dyb respekt for det gode håndværk. Essensen af håndværket består i hele tiden at afprøve nye teknologiske grænser. Citizen arbejder altid på at forbedre deres nuværende produkters teknologi og design, og derfor byder Citizen altid på spændende nyheder. Kvaliteten er i top. Dette er både i forhold til teknologi og materialer. Der anvendes nemlig altid de bedste materialer på Citizen ure. Urenes design varierer en del alt efter, hvilket ur du vælger. Nogle af Citizen urenes design er meget simpelt – hvor andre har præget med en masse eksklusive detaljer. Fælles for alle urene er, at de er tidløse og klassiske. Du kan derfor både bære urene til fornemme arrangementer - og til hverdag. De mange forskellige designs betyder, at der helt sikkert er et ur, der falder i din smag.

Pris på ure fra Citizen

Vi har løbende gode tilbud på ure fra Citizen, og du kan derfor med fordel holde øje her på hjemmesiden. Husk også, at vi tilbyder prisgaranti på vores sortiment af Citizen ure. Det betyder, at du altid får uret til den bedste pris. Er der et Citizen ur, som ikke er til at finde i sortimentet, kan du kontakte os, og så kan vi sommetider bestille det hjem. Helt generelt varierer prisen på et Citizen ur ret meget alt efter, hvilket ur du vælger. Priserne spænder helt fra omkring 1.500 kroner – til over 15.000 kroner! Uanset hvilket Citizen ur du vælger, får du rigtig meget for pengene. Det skyldes (som vi nævnte tidligere), at du får et af verdens mest præcise og holdbare ure.

Citizens historie – Exceptionelt håndværk i mere end 100 år

Citizen blev grundlagt tilbage i 1918. Her er tale om et japansk urmærke, der producerer ure af højeste kvalitet. Citizen ure udmærker sig særligt ved deres respekt og omtanke for miljøet. Folkene i Citizen arbejder dedikeret på at gøre verden til et bedre sted - hvorfor håndværket kontinuerligt udvikles med henblik på at skåne miljøet. Citizen bruger deres mange års erfaring til at omfavne nye muligheder i forhold til bedre designs, bedre håndværk – alt sammen med et miljøvenligt mindset.

Lys som energikilde

Citizen udnytter energi fra lyset, hvor de også er pionerer. Denne innovative måde at anvende sollyset som energi, gør brandet enestående. Der gives herved afkald på batterier, der er til stor glæde for alle, som bærer et ur fra Citizen. Denne banebrydende teknologi betyder desuden, at millioner af batterier elimineres hvert år. Citizen har derudover udmærket sig ved at lave højkvalitets dykkerure med trykmåler. Prins Frederik brugte blandt andet et ur fra Citizen i sin tid som frømand. Det skyldes, at ure fra Citizen er yderst præcise og hårdføre. Nogle af Citizens quartsure er chronmetertestede. Det betyder, at de maksimalt afviger 4 sekundær om året.

Dykkeruret som alle urentusiaster bør kende

I nutiden vil ure først kunne klassificeres som et reelt dykkerur, når det kan holde til trykket minimum 100 meter under havets overflade. Citizens dykkerure er et billigere alternativ til et ekslusivt dykkerur, der på trods af den tårnhøje kvalitet kan købes til omkring 2000 kroner. Også disse ure er drevet af solenergi.

Ønsker du et originalt ur, der skiller sig ud fra mængden, og som har en masse historik bag sig, bør du vælge et ur fra Citizen.

Hurtig levering og gratis retur af Citizen ure

Vi stræber os på at kunne levere den hurtigst mulige fragt af ure til glæde og gavn for vores kunder hver dag. Derfor fremsender vi dit nye Citizen ur allerede efter 1-2 dage. Bestiller du dit Citizen ur i dag inden klokken 15.00, fremsender vi det samme dag. Vi stræber efter at yde markedet bedste service. Hvis du (mod al forventning) ønske at returnere dit ur fra Citizen, er dette derfor også uden betaling.

Har du spørgsmål om Citizen ure?

Citizens sortiment og historie er omfattende. Vi forstår derfor godt, hvis du sidder tilbage med en masse spørgsmål. Uanset om du har spørgsmål til dit nuværende Citizen ur – eller om du overvejer at købe et nyt, sidder vi klar til at rådgive dig. Vi rådgiver naturligvis også om selve vedligeholdelsen af uret. Designerure er blandt de ældste spillere på markedet. Det betyder, at vi har den erfaring, der skal til for, at du ender med at købe lige præcis det ur, der passer til dig og dine behov. Kontakt os allerede i dag til en snak om vores store sortiment af ure.