Daniel Wellington

Designerure.dk er autoriseret forhandler af Daniel Wellington ure

Er du på jagt efter et Daniel Wellington ur? Så er du kommet til det helt rigtige sted. DesignerUre.dk er nemlig udpeget som autoriseret online forhandler af Daniel Wellington ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, som er din garanti for, at dit nye Daniel Wellington ur er ægte. Samtidigt medfølger en flot gaveæske til Daniel Wellington urene. Designerure.dk tilbyder billige Daniel Wellington ure - til ekstra gode priser!

Daniel Wellington ure

Daniel Wellington har siden 2011 produceret kvalitetsure til både mænd og kvinder. Både Daniel Wellington herreure og Daniel Wellington dameure er meget let genkendelige, takket være det enkle og elegante design, der har gjort Daniel Wellington til et uhyre populært valg af ur. Historien om Daniel Wellington ure er ikke specielt gammel, men selvom Daniel Wellington ure først blev grundlagt i 2011, har mærket på rekordtid vundet status som et godt og gedigent ur, der, qua sit enkle og minimalistiske design, passer til stort set enhver lejlighed.

Side

Vi fandt 33 produkter

Side

Vi fandt 33 produkter

Historien om Daniel Wellington ure

Firmaet Daniel Wellington er stiftet af svenske Filip Tysander, som for nogle år siden tog på en rejse, der skulle ændre hans liv. Filip Tysander rejste verden rundt, og mødte på en af sine udflugter en engelsk herre som fascinerede Filip. Den engelske herre udstrålede selvsikkerhed og tro på sig selv, men var samtidig meget afslappet i sin stil, sit look og sin væremåde. Englænderen var iklædt et dyrt og eksklusivt Rolex ur, som han havde udstyret med en nylonrem, og dette ur følte Filip Tysander sig utrolig betaget af. Så betaget, at han ville have et mage til, da han kom hjem fra rejsen. Men Rolex ure er dyre, og Filip havde ikke råd. Derfor besluttede han sig for, at lave sine egne ure og opkalde dem efter sin nye engelske rejsekammerat; Daniel Wellington.

Køb billige Daniel Wellington ure til ekstra gode priser

En af årsagerne til, at Daniel Wellington ure er blevet så populære, skyldes i høj grad det distinkte design, der appellerer til de fleste – både mænd og kvinder – og som samtidig kan bruges til både hverdag og fest. Det er et klassisk design, som ikke hverken er for meget eller for lidt, uanset om du er på kontoret eller til middagsselskab. En anden klar årsag til, at Daniel Wellington ure har opnået så massiv succes så hurtigt som tilfældet er, skyldes prisen. Daniel Wellington ure er nemlig god kvalitet til en fornuftig pris, hvor alle kan være med, og hvor man virkelig får et godt ur for pengene.

Daniel Wellington tilbud

Hos os kan du købe billige Daniel Wellington ure til ekstra gode priser. Vi fører løbende gode tilbud. Hold derfor løbende øje med vores side - eller kontakt os, hvis du har spørgsmål om vores Daniel Wellington tilbud.