Diesel

Diesel

Diesel ure er – ligesom de fleste andre produkter fra Diesel – centreret omkring iøjefaldende og moderne designs, som appellerer til de fleste. Historisk set har Diesel henvendt sig meget til de unge – og det gør de i og for sig stadig – men når det gælder ure, spænder sortimentet og stilarterne utroligt bredt, hvilket vil sige, at Diesel ure passer til langt de fleste.

Med Diesel ure får du moderne design i god kvalitet

Diesel er i tøjbranchen kendt for moderne designs og god kvalitet, og det har de overført til deres ur-kollektioner. Diesel ure er distinkte i deres udtryk og bygget med en sans for detaljer og kvalitet, der gør et Diesel ur til et oplagt valg, hvis du leder efter et armbåndsur i et tidløst design og høj kvalitet.

Diesel – Italiensk design med internationalt format

Selvom Diesel ure for alvor er ved at gøre sit indtog i markedet, er det nok hovedsageligt tøj, som de fleste forbinder med mærket ”Diesel”. Op igennem 1990’erne fik det italienske tøjbrand for alvor skub i forretningen og ekspanderede til det meste af verden. I dag kan du finde Diesel-butikker og Diesel-varer over alt, og brandet er stadig ekstremt populært. Derfor har Diesel ure også haft en relativt stærk branding-fordel, og har således kunnet cementere sig i et stort marked, med høj konkurrence.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Populariteten for Diesel ure er ikke ubegrundet

En ting er, at Diesel ure kommer ud af et aldeles veletableret mode-brand, og dermed allerede har vundet lidt i forhold til genkendelighed, men det betyder ikke så meget, hvis ikke kvaliteten følger med – Og det gør den. Diesel ure er skabt i samarbejde med Fossil, og dermed har man hos Diesel tydeligt prioriteret, at få nogle af verdens bedste til at stå for det mekaniske, mens de kreative designere hos Diesel har kunnet koncentrere sig om at designe de famøse Diesel ure, og gøre dem til noget andet og mere end blot armbåndsure. Diesel ure er statements, og pga. deres diversitet i design, kan du finde Diesel ure til enhver lejlighed.

Diesel ure til både mænd og kvinder

Nøjagtigt som med deres populære tøjkollektioner, laver Diesel også ure til både mænd og kvinder.

Diesel herreure er i høj grad kendetegnet ved deres rå maskulinitet og størrelse. I hvert fald når man ser på urene i den populære ”Mega Chief” kollektion, som er noget større end det gennemsnitlige herreur. Denne kollektion er dog blot en blandt mange, og du kan således også sagtens få mindre bombastiske Diesel herreure, som er en kende mere diskrete.

Diesel dameure byder på et mere enkelt, eksklusivt og feminint udtryk. Her har man for alvor leget med personlige udtryk vha. farver og kontraster, og især ”Flare Rocks” kollektionen vil fange opmærksomheden hos mange. Disse Diesel ure er kendetegnet ved at anvende små sten på urskiven, som giver et meget spændende udtryk.

Ure til enhver lejlighed

Med Diesel kan du finde ure til enhver lejlighed, og enhver smag. De mange forskellige udtryk og designs er med til at differentiere de enkelte Diesel ure fra hinanden – ja, endda i deres respektive kollektioner. Med et Diesel ur signalerer du klasse og stil, og at du har fingeren på trend- og modepulsen.