DKNY

DKNY

Køb lækre DKNY ure billigt hos DesignerUre.dk

DKNY ure er et populært valg hos de modebevidste. DKNY har siden 1984 domineret på modescenen og været trendskabende med deres populære designs og stærke brand. DKNY ure henvender mest til kvinder, og du finder således et bredt udvalg af DKNY dameure her på siden.

DKNY ure - Stilfulde armbåndsure fra gaderne i New York

DKNY ure bringer den hippe, internationale livsstil fra New Yorks gader ind i din garderobe. Med en række stilfulde og tidløse kollektioner fra Donna Karan's stilfulde og sikre hånd, har du rig mulighed for at finde et moderne armbåndsur i præcis de farvenuancer og med den detaljerigdom, der bedst matcher din smag.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Bredt udvalg af DKNY ure

Udvalget af DKNY ure bevæger sig i en neutral farveskala med urskiver og remme i guld, sølv, bronze, sort og hvid, så de går til det meste tøj og dermed passer til de flestes stil. Mange af urene er udsmykket med de karakteristiske tre, mini-urskiver inde i den store urskive, som tilfører ekstra charme og detalje til designet.

Du finder både enkle læderremme og mere detaljerede remme i en række matchende led, som både kan fås i et mat eller et skinnende design. Med et DKNY ur om håndleddet, bliver du en del af en pulserende tradition af tidløst design fra New York.

DKNY ure til hverdag og fest

Armbåndsurerne fra DKNY egner sig til en hverdag i højt tempo, hvor komfort og luksus går hånd i hånd. Den elegante charme appellerer til kvinder over hele verden, som sætter pris på et tidløst kvalitetsur, de kan have glæde af mange år fremover.

DKNY ure egner sig både til officielle og afslappede situationer. Tag dit yndlings DKNY ur på til det vigtige forretningsmøde, den store familiefest, eller strandturen med kæresten.

DKNY ure er den oplagte gaveide

Et armbåndsur fra DKNY er den perfekte gaveidé til manden eller kvinde, du holder af. Det elegante design giver uret en stor æstetisk værdi, så det - udover sin praktiske funktion - samtidig kan fungere som et smykke. Holder din partner af kvalitet og pulserende storbyliv, vil et armbåndsur fra DKNY give associationer til den levende og foranderlige modeverden i New York.

Samtidig kan et ur fra udvalget egne sig som gave til større begivenheder, som til brylluppet, den runde fødselsdag eller dimissionsfesten. Når du bestiller et ur fra Designerure.dk modtager du det altid i en fin gaveæske, så du ikke skal tænke på indpakning.

Hurtig levering af dit DKNY ur

DesignerUre.dk er online forhandler af DKNY ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et ægthedsbevis, som er din garanti for, at uret er 100% ægte. Har du spørgsmål til de enkelte produkter, til vedligeholdelse eller reparation, kan du altid kontakte vores personale for råd og vejledning.

Vi tilbyder hurtig og sikker levering inden for 1-2 hverdage.

Om DKNY ure

DKNY har eksisteret siden 1984, hvor Donna Karan påbegyndte sine designs i New York. Mærket har siden da nydt stor popularitet, og der findes i dag omkring 70 DKNY butikker over hele verden. DKNY udvikler sig hele tiden, og arbejder for at imødekomme det moderne storbymenneskes behov for komfort, æstetik og luksus. Med deres designs ønsker de at sprede den særlige ånd fra New Yorks gader ud til alle, der holde af høje standarder inden for kreativitet, kvalitet og innovation.