Emporio Armani

Emporio Armani

DesignerUre.dk er udvalgt som autoriseret forhandler af Emporio Armani i Scandinavian

Hos DesignerUre.dk er vi stolte af, at være autoriseret forhandler af Emporio Armani ure. Vores autorisation betyder, at du altid er sikker på at du får et stemplet garantibevis, når du køber Fossil ure hos os. Ydermere er vores status en sikkerhed for, at vi udelukkende har ægte Emporio ure på lager, og vores garantibevis er ligeledes et bevis for urets ægthed. Vi har stor erfaring med Emporio Armani ure fordi vi har solgt Emporio Armani siden 2007.

Vi fandt 8 produkter

Vi fandt 8 produkter

Modeikonet Emporio Armani tilbyder dame og herreure for enhver smag

Armani er et italiensk modetøjsfirma med hovedsæde i den italienske storby Milano. Selskabet blev stiftet i 1975 af den italienske designer Giorgio Armani og hans kompagnon Sergio Galeotti. Selskabet har i dag 4700 ansatte og 56 fabrikker verden over og deres produkter sælges i 36 lande. Armani blev hurtigt meget succesfulde på deres designertøj til mænd, der netop efterspurgte den slags produkter. Vi tilbyder to forskellige serier fra Armani nemlig Armani Exchange & Emporio Armani.

Originale Emporio Armani ure til fantastisk priser! Danmarks største udvalg. Der er få andre mærker inden for high-end mode der vækker så stor respekt, som modetøjsgiganten Emporio Armani. Uanset om det gælder jakkesæt, parfumer eller armbåndsure, så har brandet i efterhånden mange året været med til at sætte standarden, både når det kommer til kvalitet og ikke mindst stilrene design. Det er derfor med en vis stolthed at vi herunder kan præsentere landets stærkeste udvalg i dameure, herreure samt Emporio Armani Meccanico. Uanset hvilken variant du køber, så er der med garanti tale om ét som man kan have glæde af i mange, mange år frem.

Emporio Armani ure - en sofistikeret livsstil!

Emporio Armani ure er designet til mænd og kvinder som lever en moderne livsstil og som ønsker at klæde sig med en form for et sofistikeret hverdags tema. Hele Armani ure kollektionen, både dags og aften kollektionen, har en ungdommelig ånd. Armani ure reflekterer denne tilgang med moderne former og materialer, balanceret med en klassisk stil. Armani ure fortæller mere end blot tiden. Den afslører noget om den der bærer det.

Emporio Armani klassiske stil ure og sports ure, tilbyder et bredt sortiment af stil ure i både runde og firkantede formede ur rammer, med enten ægte læderremme eller solide stainless steel remme. Armani Ur rammerne som kommer i stainless steel, er enten store, medium eller små. Andre tilføjede funktioner i Armani urene inkluderer kalender, kronograf, selvstændig sekundviser, 24 timers tidstager, forskellige låsemekanismer til remmen, selvlysende visere, tonet krystal glas, indsatte diamanter eller krystaller m.m. Adskillige Armani ure kommer med et Emporio Armani logo på siden af urrammen.

Armani Ure Historien

Skaberen af Armani ure, Giorgio Armani blev født i Piacenza i 1934. Som designer startede G. Armani som vinduesudstillings påklæder og i 1964 blev G. Armani valgt som designer for Nino Cerrutis. Kort tid efter denne udnævnelse startede han dog sin egen forretning, hvor G. Armani begyndte at producere sine egne produkter som Emporio Armani ure og Armini jeans. Armani blev udnævnt som den mest succesrige designer af Forbes i år 2000.

Armani er i dag en af de største designere i Italien. Han startede med at producere Armani ure mens han arbejdede som vinduesudstillings påklæder. G. Armanis ure er idag kendt som Armani ure opkaldt efter hans navn, Armani. Grunden til at Armani begyndte og opfinde sine berømte Armani ure, var at han ville give den jævne mand chancen for at købe ekslusive ure. Denne tanke har gjort Armani ure til nogen af de mest kendte ure idag. Den moderne stil, ekslusive udførelse og Armani urenes urværk som er brugt i Armani ure, har gjort Armani ure meget berømte i forhold til andre ure.

Fordelene ved Armani Ure: Armani ure er ekslusive i stil og udseende. Det følgende er nogle af hovedfordelene ved Armani ure. Alle Armani ure er præsenteret i en kostbar kvalitet som dog er til at betale for af enhver. Armani ure er blevet lig med et urmærke der betyder elegance og høj kvalitet. Armani ure fås enten som Armani herreure eller Armani dameure. De fås i opfindsomme designs så alle kan finde et Armani ure der passer dem. Armani ure kommer med 1 års international garanti. Bemærk dog at hvis du køber dine Armani ure hos Designerure.dk får du 2 års garanti med i købet!

Variationen i Armani Ure: Det stylede design som Armani ure har, gør dem i sandhed til attraktive "personligheder". Armani præsenterer en kollektion af Armani ure som er meget bred og som kan fås til en meget overkommelig pris for enhver. Armani ure er vidunderlige for dem som søger et ur der signalerer præcision og mode i ét. Armani ure er overlegen på den nyeste teknik og materiale valg.