Festina

Festina

Festina er et yderst anerkendt brand, som udbyder elegante kvalitetsure til både mænd og kvinder. Nogle af Festina urene er nået helt til tops på markedet - og skabt et næsten monopolistisk brand i urmarkedet. Festina er særligt kendte for deres Tour de France ure, og firmaet er også officielle tidtagere ved cykelløbet. Festina stammer fra Schweiz, og du kan få fingrene i de smukke ure til priser, der i den grad er konkurrencedygtige.

Onlineforhandler af Festina ure

Vi har et stort udvalg af ure fra det anerkendte brand, og vi er onlineforhandler af Festina armbåndsure i Danmark. For dig som kunde betyder det, at købet af dit Festina ur altid inkluderer et stemplet garantibevis – et bevis der garanterer at dit Festina ur er 100% ægte. Derudover medfølger en flot gaveæske og en brugsanvisning. Som noget helt særligt tilbyder vi prismatch på Festina ure i Danmark. Derudover har vi fri fragt. Vores udvalg af Festina ure inkluderer både ure til kvinder, ure til mænd - samt de eftertragtede Tour de France ure. Se vores store udvalg af Festina armbåndsure her på siden – eller scroll ned i bunden og læs mere om firmaets sportshistorie og designs.

Side

Vi fandt 267 produkter

Side

Vi fandt 267 produkter

Festina urenes designs, materialer og kvalitet

Festina ure bærer på historien om europæisk mode med et stort udvalg af stilfulde, handy - og sportslige ure til enhver lejlighed.

Festina uret er lavet af japansk kvarts og andre uvurderlige materialer. Megakvarts bevægelserne, som er en batterifri mekanisk kvarts bevægelsesenhed, er en af de mange mekanismer, som gør Festina uret til et unikt brand i den internationale ure modeverden.

Modellernes udtryk varierer meget, og derfor har du mulighed for at hverve dig et ur, der passer perfekt til netop din personlighed. Du kan bære dit Festina ur i mange år, da alle designs er tidløse og klassiske.

Uanset hvilken model fra Festinakataloget, du vælger, kan du desuden altid være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Det skyldes, at urenes materialer er i absolut bedste kvalitet.

Festina armbåndsure er nemlig altid fremstillet i slidstærke og moderne materialer. Firmaet har været tvunget til at tænke i ekstrem slidstyrke på grund af deres image som en sportsur-producent, der laver ure, som kan modstå alle vejrforhold. Alle modeller er lavet med det sigte, at når ud til den moderne og kvalitetsbevidste forbruger, der kun ønsker det bedste af det bedste.

Med Festinas markedsstrategi har de givet nogle af deres største konkurrenter baghjul. For hvert land har Festina urene adopteret et sæt af strategier, som sætter dem udover konkurrenterne.

Materialerne udgør blandt andet: Læder, rustfrit stål og titanium. Festina tilbyder en lang række features som eksempelvis:

  • Digital
  • Analog
  • Chronograph

Festinas historie

Festina er et schweizisk urfirma, der blev grundlagt i 1902. Med over 100 år på bagen er Festina blandt de største brandnavne i Europa - og en bestseller i dets hjemland. Festina er et latinsk ord, og bliver brugt i sammenhængen "Festina Lente", der betyder "Skynd dig langsomt". Et navn som måske står i stærkt forhold til det berømte cykelhold Festina, som ikke er kendt for at skynde sig langsomt - snarere tværtimod.

Lige fra begyndelsen af urenes historie har Festina skabt et nichebrand ved hjælp af et eminent engagement, som er skabt gennem skiftende generationer. Festina uret har vedholdt et elegant design og et effektivt niveau. Festina ure er ment til personer, som lever et stærkt liv og elsker at værdsætte hvert minut i tykt og tyndt.

De sidste 15 til 20 år har Festina urene skabt et marked, der har brudt med normer. Urene har fået en skare af fans og beundrere i hele verdenen.

Festina urenes tekniske styrke passer perfekt ind i sportsverdenen. Holdbarheden af Festina urene gør dem til et af de fortrukne ure for professionelle sportsfolk.

Gennem sit sponsorskab af store cykelsportsbegivenheder, har Festina slået sig fast i folks bevidsthed. Festina urene har de seneste år satset på sportsverdenen grundet den voksende popularitet.

Festina er tidsholdere ved Tour de France

En stor del af Festina urene er tilegnet sportsurene. Nogle modeller er så elskede i sportsverdenen, at Festina har skabt sensationer inden for dette marked. Da Festina uret “Tour de France alarm Watch” kom på markedet, skabte det en kæmpe konkurrence for urproducenter i hele verden. Sportsurene tvang konkurrenterne til at producere ure, der kunne matche niveauet – hvilket dog endnu ikke er lykkedes.

Festina har i mange år været en fast sponsor af forskellige sportsbegivenheder og har gennem sit design og kvalitet længe været et foretrukket mærke i sportsverdenen. I dag er Festina udpeget som de officielle tidsholdere ved Tour de France.

Cykelskandalen Festina

I 1998 blev Festina cykelholdet ramt af en dopingskandale - en skandale som blev taget meget alvorligt af Festina. Den berømte ”Festina-skandale” var ikke det image eller det budskab, som Festina står for. Festina har nemlig altid symboliseret den ærlige sportsånd, der yder efter egen forberedelse.

Festina urene er med andre ord for den selvskabte sportsmand, der ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Festina var da også selv de første til at fordømme dopingskandalen.

Urene er dog stadig anerkendt af alle urproducenter til sportsudøvere som ure, der er unikke, slidstærke og innovative.

Siden præsenterede Festina urene også det modificerede Festina Tour de France alarm Chronograph watch, der igen har skabt beundring i hele verden.