Fossil

DesignerUre.dk er autoriseret forhandler af Fossil ure i Danmark

Hos DesignerUre.dk er vi stolte af, at være autoriseret forhandler af Fossil ure. Vores autorisation betyder, at du altid er sikker på at du får et stemplet garantibevis, når du køber Fossil ure hos os. Ydermere er vores status en sikkerhed for, at vi udelukkende har ægte Fossil ure på lager, og vores garantibevis er ligeledes et bevis for urets ægthed.

Fossil ure tilbyder noget for enhver smag

Fossil ure blev stiftet i 1984 i Texas af to amerikanske brødre. Fossil ure har siden 90’erne været synonym med høj kvalitet og mange forskellige designs. Derfor er der i dag et massivt udvalg af såvel Fossil herreure som Fossil dameure, og der er masser af modeller og designs, at vælge i mellem. I dag har Fossil mere på hylderne end bare ure, og er i høj grad ved at blive et decideret livsstils brand, der rummer et væld af forskellige produkter. Men det var ure som startede Fossil, og det er stadig deres ubestridte hjørnesten.

Side

Vi fandt 79 produkter

Side

Vi fandt 79 produkter

Fossil ure er anerkendt kvalitet – også blandt konkurrenterne

Man skulle tro, at div. ur-producenter holder sig meget for sig selv, men Fossil ure er mere udbredt end de fleste nok forestiller sig. Firmaet bag Fossil ure, Fossil Group, er nemlig indehavere af en lang række forskellige ur-mærker som f.eks. danske Skagen ure. Dermed fungerer Fossil ure som ekstern leverandør for en lang række af deres egne umiddelbare konkurrenter – men når kvaliteten er i orden, som den er med Fossil ure, så er de en oplagt sparrings- og samarbejdspartner. Også for ”konkurrenterne”.

Fossil ure er til alle

Uanset din personlige smag og dine unikke præferencer, er Fossil ure et godt udgangspunkt. Her er virkelig ure for enhver smag, og det kan næsten være svært at vælge. Fossil ure begrænser sig ikke til et udtryk, men spænder både vidt og bredt, og tilbyder dermed ure i høj kvalitet til enhver smag. Fossil ure findes i både meget maskuline og meget feminine udtryk – og alt der imellem. Det nyeste skud på stammen fra Fossil ure er de såkaldte Smartwatches, som er meget mere end ”bare et ur”, men faktisk en reel udvidelse til din smartphone.