Gant

Gant

Autoriseret forhandler af GANT ure

DesignerUre.dk er autoriseret forhandler af GANT ure i Danmark, og det er vi meget stolte af. Vores status betyder, at der altid følger et stemplet garantibevis med når du køber GANT ure hos os, samt at du har nem adgang til reklamationsret i alle de fysiske forhandlere her i landet. Og selvfølgelig modtager du dit nye GANT ur i en flot gaveæske.

GANT ure er kendetegnet ved klassisk stil

Mærket GANT er et verdensomspændende brand, der har sit udspring i modeverdenen. GANT ure er blandt andet kendetegnet ved, at være utroligt klassiske og elegante i deres udtryk, og det gælder både for GANT herreure og for GANT dameure. Uanset din personlige stil, findes der et GANT ur, som afspejler dig og din smag. Det distinkte og meget diskrete design gør GANT ure til et oplagt valg, hvis du er på udkig efter et ur som både kan bruges til daglig og til festlige lejligheder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Historien om GANT ure

GANT ure udspringer som sagt af modebrandet GANT, som i sandhed er en historie om ”The American Dream”. I 1914 ankom Bernard Gantmacher til New York fra det gamle Ukraine. Som så mange andre lykkeriddere ankom Bernard Gantmacher uden det store på lommen, men stadigvæk med en stålfast tro på at han vil kunne skabe sig selv og kommende familien en god fremtid. Bernard Gantmacher startede på Columbia University, hvor han besluttede sig for at studere til farmaceut. Den unge mand havde brug for lidt penge til at kunne overleve, så han fik således en del nattearbejde hvor han i sit første job havde til opgave at sy skjorter. Der gik ikke langt tid før han befandt sig godt ved en symaskine. Det var ligeledes ved dette arbejde at Mr. Gant fandt sin kommende kone, Rose, der arbejdede selvsamme sted som knaphul specialist.

I 1927 rejste parret så til New Haven i staten Connecticut. Byen der ligger ud til kysten var et af de centrale steder for textil industriens fremgang og Bernard fik grundlagt sin virksomhed, hvor han til en start var underleverandør til en lang række andre mærker.

Gant mærket bliver forholdsvis hurtigt et velanset brand som de mange forskellige større mærker (fra den tid) stolede på. Et kæmpe skulderklap som uden tvivl hjalp firmaet til at tro på fremtiden. Gant valgte allerede dengang at lave sit eget kvalitetsstempel som kort sagt betød at der i hver skjorte var isat et ”G”, hvilket hurtigt blev noget som alle talte om og som i sidste ende bevirkede at efterspørgslen på Gant blev større end hvad man kunne nå at fremstille.

GANT er i dag et stærkt brand i modeverdenen, og har udover tøj også en lang række tilbehør, herunder de populære GANT ure.

Høj kvalitet er udgangspunktet for GANT ure

Ligesom alt andet, som firmaet beskæftiger sig med, er også GANT ure kendetegnet ved en høj kvalitet. Derfor er et GANT ur et sikkert valg, hvis man ønsker et lækkert armbåndsur, som kan holde til at blive brugt. Den høje kvalitet, som var Bernards oprindelige udgangspunkt, gennemsyrer stadig virksomhedens produkter og i høj grad også GANT ure.