Guess

Guess

Amerikanske Guess har i mange år været et stærkt brand på modescenen

Guess er et eksempel på en sand succeshistorie, som startede tilbage i 1981. Her startede de to Marciano-brødre en modevirksomhed, som senere skulle vise sig at blive en verdensomspændende succes. Efter få år på catwalken prøvede brødrene ligeledes kræfter med urproduktion, og i dag er Guess blandt verdens mest kendte urmærker, både når det gælder dameure og herreure. Guess-urene er kendetegnet ved deres eksklusive look, som indebærer et væld af flotte farver og sten. Her er det specielt guld, rosa og sølv, som dominerer – og Guess er ikke blege for at blande materialerne. Dette skaber et helt unikt stålur, som kan tilføje et luksuriøst look til dit outfit, uanset om den står på hverdag eller fest. Her på Designerure.dk holder vi dig altid opdateret på de nyeste kollektioner fra Guess, så du har mulighed for at vælge blandt tidens hotteste trends. Også derfor kan du roligt gå på opdagelse i vores brede sortiment, hvor du tilmed kan købe dit nye Guess-ur til prisgaranti og dermed spare mange penge på dit køb.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af Guess herre og dameure

DesignerUre.dk er udvalgt som autoriseret online forhandler af Guess ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet ægthedsbevis som er din garanti for at uret er 100% ægte og nyproduceret. Samtidigt medfølger en flot gaveæske og brugsanvisning med til Guess urene.

DesignerUre.dk er officel forhandler af Guess ure i Danmark.

Guess Historie I 1981 grundlagde Marcianos et lille mode denim selskab i Californien, som er vokset til at være en af de største og mest succesfulde modemærker i verden. Gennem deres innovative design, markedsføring og distribution af produkter mode livsstil, er Guess blevet en af de mest anerkendte fashion ledere i de unge, moderne kvinder, mænds og kid markeder. Brødrene rejste i det sydlige Frankrig, et sted forankret i lidenskab og essensen af fransk stil. Deres kærlighed til det amerikanske Vesten kombineret med en europæisk sensibilitet blev den drivende kraft bag oprettelsen af Guess. Paul Marciano defineret Guess med brug af fed sort og hvid fotografering og villigheden til at tage følelsesmæssige og visuelle risici. Resultatet har været prisvindende kampagner og en berømt slægt af Guess! Ansigter, som omfatter: Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Anna Nicole Smith, Drew Barrymore, Laetitia Casta, Valeria Mazza og mange flere. Guess ure Guess ure lancerede sin første samling i 1983 med en mode kollektion til mænd og kvinder. I overensstemmelse med Guess billedet, appellerer de stadigt skiftende ure til unge, mode-drevne forbrugere i hele verden. Med konstant opmærksomhed på nye ideer og cutting-edge design holder den helt spændende og relevant for nutidens tendenser. Guess urene tilbyder en bred vifte af stilarter for både mænd og kvinder.

Ure til kvinder har stilarter, der spænder fra trendy-afslappet til sofistikerede-chic. Samlingen for mænd omfatter det bedste af maskuline design, materialer og teknologi. Den Guess Watch kunden er ung, sexet, og eventyrlysten og inkorporerer ure som en del af deres tilbehør garderobe. Guess producere holdbare og solide ure i et lækkert design. Du finder Guess herreure og Guess dameure til Danmarks bedste priser.