Jaguar

Jaguar

Jaguar ure er udsprunget af ægte schweizisk kvalitet

Schweiz har altid været kendt for at designe ure af høj kvalitet. Det er ingen undtagelse, når vi taler om Jaguar ure. Det er den schweiziske urmager Peter Haas, der de sidste næsten 70 år, har stået bag de lækre Jaguar ure. De populære Jaguar ure har i lige så mange år prydet en stor del af især mænds, men også flere kvinders håndled – hvilket der ikke er noget at sige til. Jaguar ure har nemlig lige fra starten af været sprængfyldt af en fascinerende interesse for præcision og detalje. Disse nøgleord har dannet grobund for Jaguar urenes design siden deres begyndelse i 1938, og har gennem tiden udfoldet sig på nye og spændende måder til de Jaguar ure, som i dag præger producentens flotte kollektioner.

Side

Vi fandt 172 produkter

Side

Vi fandt 172 produkter

Eksklusive Jaguar ure der vækker opmærksomhed

Jaguar ure er en del af Festina Group, som også består af blandt andet Festina, Lotus og Candino, og mærket forbindes derfor med en tidløs og umådelig udtryksfuld elegance. Denne elegance er det, der tiltrækker stor opmærksomhed fra mænd og kvinder, som er på jagt efter et ur, og som ønsker upåklagelig kvalitet og innovativt design. Jaguar har altid et stort fokus på, at deres design skal kunne opfylde selv de mest krævende kunders ønsker, hvad angår design, kvalitet og komfort.

Du kan med egne øjne se, hvad vi mener, ved at udforske vores brede sortiment af Jaguar ure her på siden, hvor du kan finde de mest populære modeller fra Jaguar til nogle af markedets billigste priser.

Feinschmeckere fascineres af Jaguar ure

Jaguar er et mærke, der har været på markedet de sidste mange år, og derfor er Jaguar ure både velkendt og anerkendt af såvel danske som udenlandske forbrugere. Især rigtig mange karriere-mænd og kvinder vælger at investere i et ur fra Jaguar, da det giver et lækkert, klassisk og elegant udtryk til det samlede outfit. Et Jaguar ur ser især lækkert ud til et jakkesæt eller lidt pænere tøj.

Jaguar ure til enhver lejlighed

Selvom det især er business-segmentet, der går med Jaguar, betyder det ikke, at Jaguar ure ikke kan benyttes til andre arrangementer.

Jaguar ure kan nemlig let bruges til ethvert arrangement eller enhver situation, hvor du ønsker at give et lidt lettere overdådigt touch til dig selv. Uanset om du er til lænke- eller læderrem, sølv eller rosaguld materiale, hvid, sort eller farvet skive, kan du finde den perfekte sammensætning hos Jaguar, så uret komplementerer din personlighed og de krav, som du måtte have.

Prisgaranti på dit nye Jaguar ur

Uanset hvilket Jaguar ur du vælger, sørger vi for prisgaranti, så du kan få det billigste ur hos os. Det er dog ikke den eneste fordel, der er ved at handle ved os. Vi sørger for hurtig levering, og falder det ur, som du har købt, ikke er i din smag alligevel, kan du gratis returnere det til os, og så har du igen mulighed for at finde dig et andet ur i vores store udvalg.

Leveringstiden er kun på 1-2 dage, og det er en af de ting, som vi særligt bliver rost for på Trustpilot – hvilket vi tager som et stort kompliment og er meget stolte af. Der er altså mange grunde til, at du skal placere din handel hos os – vi lover dig et fantastisk ur i ægte kvalitetsfyldt schweizisk design, som vi alle kender det.

DesignerUre.dk er udpeget som online forhandler af Jarguar ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, som er din garanti for at dit nye Jaguar armbåndsur er ægte. Samtidigt medfølger en flot gaveæske til Jaguar urene.