Seiko

Køber du dit Seiko ur hos os får du lynhurtig levering, gratis retur - og prisgaranti! Forbrugere tænker ofte, at ure fra Seiko, der er så anerkendte for den fremtrædende teknologi og de eksklusive designs, vil være alt for dyre. Det er nemlig almindeligt at tænke, at luksusure absolut koster en mindre formue. Det modbeviser Seiko. Urene fra Seiko har i den grad gjort sig fortjent til at blive anerkendt som det foretrukne valg, når det gælder "luksusure man har råd til". Her går kvalitet, teknologi og design ganske enkelt op i en højere enhed.

Side

Vi fandt 72 produkter

Side

Vi fandt 72 produkter

Autoriseret forhandler af Seiko Ure

DesignerUre.dk er særligt udpeget som autoriseret online forhandler af Seiko ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer: et stemplet garantibevis for dit Seiko ur, en eksklusiv og smuk gaveæske samt original Seiko manual.

Vi køber vores produkter direkte fra den danske distributør ArbergTime A/S. Det sikrer dig den ægte vare, og der medfølger naturligvis original emballage samt et stemplet garantibevis.

Historien om Seiko ure

Seiko ure har over 100 års erfaring, når det kommer til designs og teknologi. Seiko firmaet er blevet kendt som en frontløber i dets felt ved blandt andet at have skabt ure som Kvarts ure, Kinetiske ure, Termiske kinetiske ure og Spring Drive urværket. Se vores store udvalg af Seiko ure – eller bliv klogere på urenes historie og designs nederst på siden. Helt tilbage i 1881 åbnede en mand ved navn Kintaro Hattori en ur-butik i Tokyo. Denne mand skulle vise sig senere at blive kendt som Japans ”Konge af ure”. Han etablerede en organisation for moderne fremstilling af ure i Japan. Urmærket blev kaldt Seikosha.

Butikken er den direkte "stamfader" til det nuværende Seiko selskab i Tokyo - som er moderselskabet til det amerikanske Seiko selskab. Da Hattori hørte, at en fabriksbygning nær hans hjemby stod ledig, valgte han at købe den, og der gik ikke længe, før han ansatte 10 medarbejdere. 2 Måneder efter fabrikkens åbning, blev det første dusin Seiko vægure produceret.Til at starte med var det kun vægure, der blev produceret på fabrikken, men i 1895 begyndte produktionen af Seiko lommeure. Herefter fulgte alarmure i 1899 og bordure samt ure med musik skete i 1902.

Seiko armbåndsure

I 1912 begyndte Hattori at overveje en produktion af japanske armbåndsure. Det følgende år begyndte hans firma derfor at arbejde på det første Seikosha armbåndsur. Det var det første armbåndsur, der nogensinde var fremstillet i Japan. Armbåndsurene blev solgt under navnet ”Laurel”. Først i 1924, efter 43 år af firmaets eksistens, blev armbåndsurene solgt under navnet ”Seiko”, som vi kender brandet i dag. I 1956 producerede Seiko det første selvoptrækkende armbåndsur lavet i Japan.

Verdens første nøjagtige ure

I 1964 introducerede Seiko verdens første kvarts kronometer. Seiko blev derved den officielle tidstager ved de Olympiske sommerlege i Tokyo. Seiko har haft den ære at fungere som officielle tidtagere for mange forskelle atletiske konkurrencer. I 1968 introducerede Seiko det første kvarts vægur. Det følgende år, i 1969, introducerede de så det første kvarts armbåndsur. Det selv samme år begyndte Tiffany & Co. at sælge Seiko Astron 35SQ, som var lavet i 18 karat guld.

Moderne Seiko ure

Siden dengang har der været mange moderne udviklinger af ure rundt omkring i verden. Selvom tiderne har skiftet, har Seiko altid fortsat med at være i det førende felt inden for urbranchen. Gennem de næste år, introducerede Seiko mange ure, som verden aldrig havde set magen til før. Her i blandt det første multi-funktionelle ur og det første LCD kvarts ur med 6 cifre digitalt display.

Kinetiske Seiko ure

I 1992 præsenterede Seiko verdens første kinetiske ur. Dette ur kan man godt kalde for miljøbevidst. Det kinetiske urværk i kinetiske Seiko ure er drevet uden et batteri. Urene drives derimod ved armbevægelser, når man har uret på. Man kan oplade uret til at gå i 4 timer bare ved 20 sekunders bevægelse. De nyere modeller kan endda fortælle, hvor meget energi der er tilbage, for at du ikke går tør for strøm.

I 1998 blev den næste Seiko ur teknologi så introduceret. Denne kaldte de "thermal kinetic watch". Thermal kinetisk energi bruger mirakuløst varmen fra din krop til at drive urværket.

Mekanisk ur fra Seiko

Det sidste nye i Seiko ure teknologi slutter ringen. Dette er nemlig et mekanisk urværk. Mekaniske ure er drevet ved at man trækker en fjeder op inden i uret. Mekaniske ure er anderledes fra andre former af urværker. Dette skyldes, at de kun bruger mekaniske dele til at køre. Det specielle ved Seiko's nyeste mekaniske urværk er dog, at uret kan gå i 40 timer ved et enkelt skru på drejeskruen. De kalder dette urværk for Seiko Spring Drive.

Seiko Spring Drive

Det første Spring Drive ur blev introduceret af Seiko i 1999. Det er karakteriseret ved at give mere energi og ved at have en blødere urgang end konkurrenterne. Det vil sige, at urviserne bevæger sig næsten helt trinløst. Urværket, som sidder i disse Seiko Spring drive ure, hedder "Spron 510". Dette urværk sørger for, at viserne bevæges med 8 bevægelser i sekundet, hvilket giver den meget bløde bevægelse af viserne. Seiko kalder denne teknologi for "Tidens sande natur".

Seiko ure og kollektioner

Mellem nogle af de kollektioner, som Seiko præsenterer, finder vi blandt andet Grand Sport og Elite kollektionerne, som inkluderer:

 • Seiko Astron
 • Seiko Prospex
 • Seiko Presage
 • Seiko Premier

Deres produktlinje af teknologiske ure inkluderer blandt andet:

 • Seiko Kinetic Perpetual
 • Seiko Chronograph (Kronograf)
 • Seiko Kinetic Auto Relay
 • Seiko Analog Digital
 • Seiko Flight computer
 • Seiko Perpetual Calender (Evighedskalender)

Hvorfor vælge et ur fra Seiko?

Ure er klassiske! De er en vigtig del af en enhver garderobe, men de skal også signalere stil og funktionalitet for den, som bærer uret. Seiko ure har igennem tiderne altid været ekstrem populære ure - både som gave til den, man har kær og som selvforkælelse. De fleste Seiko ure er designet til at være vandtætte.

Hjælp til at vælge dit Seiko ur

Når du skal vælge et Seiko ur, er der forskellige spørgsmål, som kan hjælpe dig til at vælge.

 • Hvilken type urværk foretrækker du? Mekanisk, automatisk, digitalt, kinetisk drevet ur.
 • Hvilket materiale skal urrem/lænke være af? Stål, guld, sølv, titanium, gummi/plastik.
 • Hvilken farve urskive kunne du tænke dig?
 • Hvilket materiale skal urkassen være lavet af? Stål, guld, sølv, TICN eller et titanium ur?
 • Skal det være vandtæt og ned til hvilken dybde?
 • Hvad må dit ur koste?

Når du først har fået en forståelse af de forskellige ligheder og forskelle, de mange Seiko ure har, kan du begynde at vælge dit Seiko ur.