Skagen

 

Designerure.dk er udvalgt autoriseret forhandler af Skagen ure

Hvis du også har forelsket dig i Skagen ure, forstår vi dig godt. De unikke designs og den høje kvalitet er svær at stå for. Og fordi Skagen ure ovenikøbet er høj kvalitet til fornuftig pris, er der ikke noget at tage fejl af; Skagen ure er bare uimodståelige. Hos DesignerUre.dk er vi autoriseret forhandler af Skagen ure i Danmark. Det betyder, at du altid er sikret garanti for, at dit nye Skagen ur er ægte, og du får et stemplet garantibevis og en flot gaveæske, når du vælger Skagen ure.

Side

Vi fandt 74 produkter

Side

Vi fandt 74 produkter

Skagen ure er dansk design i særklasse

Dansk design er eftertragtet over hele verden, og Skagen ure er ingen undtagelse. Skagen ure tilbyder en bred vifte af forskellige, men altid enkle og elegante designer ure af høj kvalitet. Én af hovedårsagerne til at Skagen ure er blevet så stor en succes er, at både Skagen herreure og Skagen dameure kan bruges til både hverdag og fest. Skagen ure fås i mange afskygninger, så der er altid noget for enhver smag, når man vælger Skagen ure.

Historien om Skagen ure

Skagen ure blev grundlagt i 1989 i New York, af det danske par Henrik og Charlotte Jorst, som på ganske få år udviklede Skagen ure fra et lille ukendt mærke til et af de mest etablerede ur-mærker på markedet. Skagen ure er inspireret af den nordjyske kystby Skagen, der med sin unikke natur og flotte kystlinje, inspirerede Henrik og Charlotte til et enkelt design, der komplimenterer helhedsoplevelsen og indkapsler den nordjyske varme og charme. At Skagen ure er en international succes, er ikke til at tage fejl af. I 2012 solgte Henrik og Charlotte nemlig Skagen ure til den amerikanske ur-producent Fossil for intet mindre end 1.3 mia. kroner. Dermed er det ikke kun i Danmark, at Skagen ure er en succes, og med den nye ejer, kan man i dag købe Skagen ure i mere end 120 forskellige lande.