Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa

Elegante og sofistikerede ure til det aktive udendørsliv

Leder du efter et Swiss Military ur? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder Swiss Military Hanowa ure til ekstra gode priser. Derudover har vi fri fragt og hurtig levering. DesignerUre.dk er udpeget som autoriseret online forhandler af Swiss MiliTary ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, samt adgang til vores landsdækkende reklamationsservice, der gælder i alle fysiske butikker i Danmark. Samtidigt medfølger en flot gaveæske til Swiss Military urene. Gå på opdagelse i vores sortiment af Swiss Military ure - og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter.

Vi fandt 12 produkter

Vi fandt 12 produkter

Swiss Military ure

Swiss Military urene er alle kvalitetsure, der kan tåle lidt af hvert. Samtidig kommer urene i et fornuftigt prisleje, hvilket har gjort dem populære hos udendørsfolket. Og man kan med rette tale om kvalitet – i Schweizisk forstand! Hver enkel ur komponent inspiceres omhyggeligt af specialister inden montering, og specifikt elektronisk udstyr bruges til at opdage den mindste fejl. Procedurer for kvalitetskontrol er lagt ind i produktions- og samleprocessen, hvilket sikrer integriteten af alle anvendte materialer. For at sikre, at hvert ur, der kommer ud af produktionen, fungerer optimalt, underkaster Swiss Military Hanowa hvert ur og bevægelse for strenge testmetoder. Har du spørgsmål til de enkelte ure, og om de kan bruges til lige netop din outdoor-sport, så sidder vi klar med rådgivning.

Schweiz Militær Hanowa urene er officielt licenseret af den schweiziske konføderation

Swiss Military Hanowa er officielt licenseret af det schweiziske forbund for de høje kvalitetsstandarder, der er opretholdt af mærket siden dets grundlæggelse. Kun et udvalgt antal schweiziske mærker tildeles med denne markante akkreditering af den schweiziske regering, der er anerkendt over hele verden. Autentificering fra det schweiziske forbund forstærker integriteten af det fornemme schweiziske kors på hvert schweizisk militært Hanowa-ur, der er så integreret i brandet.

Historien om Swiss Military Hanowa urene

Hanowas historie begynder i 1961, da Hans Noll starter som salgschef for en mellemstor urmager i Biel. Med en markant iværksætterånd er Hans Noll snart i stand til at opfylde sin drøm, og i 1963 lancerer han sit eget firma sammen med sin kone Elisabet, ved at navngive det Hanowa - sammensat af Hans Noll Watches. I 1990 lancerede Hans Noll et mærke, der baserer sig på indbegrebet af Hanowa, og derfor kombinerer schweizisk-fremstillet kvalitet med sporty design. Tillægget til 'Swiss Military' understreger urens kernekvaliteter, der er målrettet mod en aktiv gruppe af mennesker der fordrer robuste og vandbestandige ure. Swiss Military Hanowa urene er et billede på det schweiziske militærs egenskaber så som: robusthed, udholdenhed og høj præcision samt evnen til at fungere under ekstreme udendørs forhold. Efter den vellykkede lancering af Swiss Military Hanowa urene i 1990'erne i Schweiz erobrede de pålidelige schweizisk fremstillede præcisionskronometre snart også det internationale marked. Den schweiziske forretningsmand Christian Frommherz - en visionær og mangeårig forretningspartner- overtog Hanowa AG i 2010, og fortsætter nu traditionen for mærket. I dag er Swiss Military Hanowa et veletableret schweizisk urmærke med en stor ekspertise inden for sports-, præstations- og livsstilsure og kan stolt se tilbage på allerede 50 års historie. Det appellerer til forbrugere på tværs af generationer, og tilbyder fremragende værdi for pengene-ure med forskellige egenskaber.