Tommy Hilfiger

Høj kvalitet kendetegner Tommy Hilfiger ure

Tommy Hilfiger er et anerkendt og eftertragtet brand i modeverdenen - og det gælder også, når det kommer til Tommy Hilfiger ure. Køber du dit Tommy Hilfiger ur hos os får du: Fri fragt, gratis retur, hurtig levering - og prisgaranti! Ligesom resten af brandet er Tommy Hilfiger ure af høj kvalitet og i elegant og funktionelt design. Tommy Hilfiger ure fås desuden i mange varianter, og både Tommy Hilfiger herreure og Tommy Hilfiger dameure er der stor efterspørgsel på.

Side

Vi fandt 86 produkter

Side

Vi fandt 86 produkter

Stort udvalg og gode priser på Tommy Hilfiger ure

Selvom Tommy Hilfiger er et modebrand, fås Tommy Hilfiger ure faktisk til ganske fornuftige priser. Urene hører til blandt vores mest populære, og det skyldes i høj grad, at Tommy Hilfiger-brandet er en garanti for god kvalitet. Derudover skyldes populariteten, at vi hos DesignerUre.dk har tilbyder rigtig gode priser. Urene fås i mange forskellige afskygninger, så der er et Tommy Hilfiger ur for enhver smag og til enhver lejlighed. Mange af de populære Tommy Hilfiger ure er både elegante og afslappede i designet. De kan derfor både gå til hverdag og fest. 

DesignerUre.dk er udpeget som autoriseret online forhandler af Tommy Hilfiger ure i Danmark. Det betyder for dig som kunde, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, som er din garanti for urets ægthed. Samtidigt medfølger en flot gaveæske til Tommy Hilfiger urene.

Tommy Hilfiger "Historien"

En amerikansk designer ved navn Thomas Jacob Hilfiger blev født i staten New York den 24/3-1951, hvor han som ung åbnede en række modebutikker. Han grundlagde i 1984 firmaet "Tommy Hilfiger Corp.", og i 1992 udsendte han sin første herrekollektion. Der gik ikke mange år, før Tommy Hilfiger fik succes med sit unikke design, der bød på en afslappet, klassisk, amerikansk stil (á la Ralph Lauren). En stil som på én og samme tid appellerer til den velkonsoliderede, amerikanske, hvide middelklasse - og den sorte hiphop-klasse.

Siden Tommy Hilfigers opstart er der blevet udsendt flere forskellige kollektioner, og der er udvidet med sengetøj og badeprodukter, hvilket har betydet, at Tommy Hilfiger er et af de største mode- og livsstilsmærker. Tommy Hilfiger solgte i 2006 sit selskab for 1,6 mia dollars til investeringsselskabet Apax Partners. 4 år senere solgt de det videre i 2010 for 3 mia dollars til Philips Van Heusen Corp, der også ejer Calvin Klein og flere amerikanske modefirmaer.

Derfor er Tommy Hilfiger Ure indbegrebet af design i særklasse

Designerure fraTommy Hilfiger er det tætteste, man kommer på amerikansk designklassikere. Langt de fleste af verdens modeproducenter har efterhånden deres eget brand, og Tommy Hilfiger er ingen undtagelse. Med et Tommy Hilfiger ur signalerer du en klar modebevidsthed på en afslappet og ungdommelig måde. De mange forskellige modeller gør, at man kan kombinere farverne, så de passer til tøjstilen. Tommy Hilfiger urene har i mere end 25 år tilført modebranchen en afslappet og unik stil. Urene har mange forskellige udtryk, efter sortimentet har vokset sig større og større. Tommy Hilfiger er meget velkendt verden over og brandets stilrene design er overført til armbåndsurene. Når du vælger et Tommy Hilfiger ur, støtter du samtidigt producentens tankegang og sociale profit. Tommy Hilfiger ure fokuserer meget på ure både til mænd og kvinder. Derfor kan du hos DesignerUre.dk købe armbåndsure til både mænd og kvinder. De super flotte Tommy Hilfiger ure har igennem flere år ramt plet med en så høj margen, at der på flere af modellerne har været en stor efterspørgsel - også selvom modellen har været udgået i længere tid. Dette understreger, at Tommy Hilfiger urene er noget helt særligt.

Fordele ved at handle hos os

Vi anbefaler altid Tommy Hilfiger urene til vores kunder, da du næppe bliver skuffet over design, kvalitet og funktionalitet, når du står med et Tommy Hilfiger ur i hånden. Derfor har vi altid det største udvalg af Tommy Hilfiger ure på lager i Danmark. Desuden tilbyder DesignerUre.dk dig også prisgaranti, som er din garanti for, at du kan få uret til den billigste pris i Danmark. Husk at når du handler hos DesignerUre.dk, så handler du på e-mærket vilkår, hvilket er din garanti for maksimal forbrugerbeskyttelse. Du handler ligeledes gebyrfrit og får gratis fragt på alle armbåndsure fra Tommy Hilfiger du bestiller.