Dameure

Stort udvalg i flotte designer dameure, fra en række af modeverdenens bedst-kendte og populære mærker. Du vil blandt andet blive præsenteret for kendte navne som Seiko, Tommy HilfigerMockberg, Michael Kors, Fossil, Skagen, DieselFestina, Emporio Armani, Boss og mange andre.

Alle udgør det bedste af det bedste inden for modeverdenen, og har til sammen utallige verdenskendte kollektioner i bagagen. Der skulle derfor være rigeligt med inspiration at hente i vores katalog, uanset om man foretrækker et klassisk dameur eller et armbåndsur til damer i mere moderne design. Samtidigt repræsenterer alle navne og urmærker i vores katalog den højeste kvalitet, og er med garanti køb som man kan bære i mange år frem.

Side

Vi fandt 943 produkter

Side

Vi fandt 943 produkter

Når du handler ind her på DesignerUre.dk, så stiler vi altid efter at det skal være så rar og positiv en oplevelse at købe dameur som overhovedet muligt. Vi har derfor brugt ekstra lang tid på vores weblayout, således at man bedst muligt kan sammenligne de forskellige modeller, og få selv de mindste detaljer med.

Vi er udmærket klar over at det ikke er hver dag at størstedelen af vores kunder køber nyt armbåndsur. Derfor skal det være en god oplevelse hver eneste gang. Vi har tit udsalg på dameure, hvor du kan finde et godt tilbud på pæne kvalitets dameure.

Af samme grund tilbyder vi altid hurtig og professionel kundeservice, uanset om det gælder spørgsmål vedrørende et specifikt dameur fra vores katalog, bestilling og levering eller reklamation.

Dameure – stort udvalg af ure til kvinder

Et dameur fungerer ofte som mere end blot en måde at vise tiden på. Et flot dameur i dagens samfund fungerer lige så meget et smykke, og der er ikke meget mere stilfuldt og smukt end et kvalitets dameur om håndleddet.

Hos Designerure.dk fører vi et stort udvalg af ure til kvinder. Søger du et klassisk ur kan vi finde det til dig. Er du mere til et guldur fra Certina eller lignende så kan vi også sagtens klare det.

Vi har altid skarpe priser, og der er et ur til alle aldersgrupper. Vi fører alverdens modeller i en lang række af stilarter, så der er noget for enhver smag.

Vi er sikre på, at du kan finde dit næste dameur hos os. Har du spørgsmål til et ur skal du være velkommen til at kontakt os.

Sådan vælger du dit nye dameur

Når du skal finde de bedste dameure, er der nogle få faktorer, du skal tage hensyn til. Den første er naturligvis dit budget. Hvor meget er du villig til at bruge på et nyt ur? Har du ikke så meget skal du måske se efter et ur på tilbud eller udsalg.

For det andet, hvilken stil af ur er du på udkig efter? Ønsker du et elegant dameur til at bære til dine aftenkjoler eller et mere afslappet ur til hverdagsbrug?

Og endelig, hvilke funktioner vil du have i dit nye ur? Skal det være vandtæt? Skal det have en stopurfunktion? Skal det være guldur eller i rosaguld-farve?

Når du har besluttet dig for dit budget, din stil og de funktioner, du skal have, kan du begynde at indsnævre dine muligheder.

Hvis du er på udkig efter et luksuriøst, eksklusivt ur, bør du se efter de bedste Seiko-modeller. Det er fantastiske dameure, hvilket gør det til et godt valg for dem, der ønsker et luksuriøst ur, der stadig kan bæres under hverdagsaktiviteter.

Hvis du har et mindre budget, men stadig ønsker et luksuriøst ur, så tag et kig på Michael Kors dameure. De har rosa guldfarvede ure som er fremstillet af rustfrit stål og har Swarovski krystal-forkrydset ramme.

Vi anbefaler Fossils ure til kvinder for en mere afslappet løsning. Deres designs ur oftest i rustfrit stål har enkle men stilfulde design.

Endelig, hvis du leder efter kvalitets dameure anbefaler vi Jaguar. For med mode kan du tjekke mærket Rosefield.

Find et flot kvalitets armbåndsur til dame her

Hos DesignerUre.dk finder du altid et godt tilbud. Det kan derfor betale sig at starte med at lede efter dit nye armbåndsur her.

Så selvom det kan være en bekostelig affære at købe et nyt ur, finder du ikke kvalitetsure til kvinder, hvor vi ikke kan finde tilsvarende.

Vi har mere end 1000 armbåndsure til damer fra forskellige urmærker at vælge imellem, og hvis du søger et bestemt mærke af ure m.m., kan du med fordel benytte vores søgefunktion. Her kan du sortere efter alt fra farve, urkasse, pris, materialer med mere.

Sådan vælger du et dameur til gave eller til dig selv

Tilpas det nye kvindeur til kvinden der skal bære det. Ure til kvinder bør først og fremmest matche den kvinde, som skal bære det. Så du bør som minimum overveje, om uret er til udendørstypen eller hvorvidt det skal bruges til hverdag, på job eller noget glamourøst?

En anden ting du i denne sammenhæng bør overveje, er tøj- og livsstil. Magasiner og modeskribenter vil typisk omtale urene som: • Casual kvindeure - har ofte en lidt bredere urkasse, der er nem at aflæse.

Disse ure kommer ofte med læderrem, og bæres dagligt sammen med hverdagstøj • Dress ure - ure der bæres sammen med kjoler, og er beregnet til formelle arrangementer. De er ofte besat med sten af mere eller mindre ædel karakter, eller har andre detaljer, der får dem til at skille sig ud, og lader dem fungere som et smykke.

Denne type af dameure kommer ofte med smukke læder- og metalremme. • Fashion ure - er ligeledes dameure, der skiller sig ud med særlige detaljer.

Urkassen er ofte signifikant, og kan være integreret med remmen eller et armbånd. • Sportsure til kvinder er lavet specifikt til udendørs brug. Disse ure er solide, og kan tåle lidt af hvert.

Nogle er vandtætte eller vandafvisende, og kan tåle stød. Remmen er oftest af stof eller gummi, og indeholder funktioner som timer og andre målefunktioner.

Tænk over hvilket materiale dit armbåndsur skal være i

Det kan være svært at vælge det rigtige materiale, men prøv at tænke over følgende: Hvilket teint har brugeren? Og hvilken farve ville kunne passe til hende?

De fleste urkasser er lavet af metal, men ønsker du et mere elegant look bør du gå efter rosé, guld eller sølvure.

Damearmbåndsure til alle aldre

En kvindes alder er i høj grad en faktor, der påvirker valget af hendes ur. Ældre kvinder vil typisk foretrække tidsløse ure – dameure der typiske har diskrete mindre urkasser og en smuk men simpel rem.

Er uret til yngre kvinder, kan de godt bære lidt mere pang. Farvevalg og udsmykning bør matche den tøjstil, som modtageren normalt ville vælge.

Blandt de mest populære ure til kvinder i vores udvalg er Tommy hilfiger dameurene. Så vær sikker på at tjekke dem ud for at finde den seneste mode i altid pænt design.

Type af urglas

De mest almindelige typer af urglas når man taler om ure til kvinder, er safir, mineral, plexiglas eller plastik.

Typerne varierer typisk efter prisklasse. Lavprisure vil typisk bestå af plastik. Plastik revner dog nemmere og få lettere ridser.

Urkassen

En typisk urkasse på et dameur er 34 mm i bredden. Men i takt med moden kan urkassen være helt op til 60 mm. Er modtageren af uret ikke bange for at vise sig frem, kan det være en god idé at vælge en urkasse af en vis størrelse, da det får uret til at stå ud i mængden.

Er man lidt mere konservativ, eller er uret en gave til en ældre kvinde, er det sikre valg de mindre og mere klassiske urkasser.

Til høje kvinder bør man vælge en stor urkasse med en bred rem, og til mere petit kvinder med smalle håndled, er mindre urkasser med standard rem et bedre valg.

Dameure med udskiftelige remme

Flere dameure kommer med udskiftelige remme. Det giver bæreren af uret en lang række muligheder, når uret skal bruges som smykke og blikfang.

Dyrere mærker kommer oftest med standardremme i sort læder plus en 2-3 andre farver. Når man benytter flere remme, bliver det sjovere at tilpasse uret forskellige outfits, og det kan næsten se ud som om, at du har et nyt ur på.

Når du køber et nyt dameur, er det derfor vigtigt at overveje alle disse betragtninger. Er du i tvivl om, hvilket dameur du bør købe, sidder vi klar til at hjælpe.

Vi yder noget af markedets bedste kundeservice

Et af vores hovedmål med DesignerUre.dk er at skabe så god en online shopping oplevelse som overhovedet muligt.

Derfor går vi blandt andet meget op i, at vores kundeservice skal være præcist lige så god, som var man trådt ind i en fysisk forretning for at købe et dameur - og gerne bedre.

Det inkluderer blandt andet grundig information om de forskellige typer af dameure og mærker, hvis man ønsker det.

Samtidigt undersøger vi også gerne om dit nye ur kan bestilles hjem fra vores leverandør, hvis det ikke umiddelbart er på lager. Alle køb af dameure inkluderer naturligvis garanti.