Daniel Wellington Dameure

Androgyn charme fra Daniel Wellington

Er du på jagt efter et Daniel Wellington dameur? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Tidløse accessories med androgynt design er en darling for mange kvinder. På grænsen mellem det feminine og det maskuline findes en verden af spændende og stilfulde designerure. Daniel Wellington's dameurer er en del af den androgyne tradition, som værdsætte enkelthed, finesse og underspillet charme. Urene er udsmykket med enkle linjer og minimale features, så de kan bevare den minimalistiske elegance, der har gjort dem populære hos både mænd og kvinder.

Hos DesignerUre.dk har vi samlet et udvalg af vores favoritter af dameure fra Daniel Wellington's kollektioner. Med et af vores udvalgte designs om håndleddet, har du et armbåndsur til enhver lejlighed. Urene går som naturligt supplement til den elegante kjole ved festlige lejligheder, jakkesættet i forretningssituationer, eller det lette sommertøj på en tur til stranden. Giv hverdagen et friskt pust, eller klæd dig stilfuldt på til fest, med et af vores dameure fra Daniel Wellington.

Stribede remme eller læderremme fra to kollektioner

Vores udvalg af Daniel Wellington dameure kommer fra to kollektioner: The Classy Collection og The Grace Collection. Fælles for begge kollektioner er, at de trækker på en klassisk designånd, hvor urene er udformet til et slankt og minimalistisk look med enten guld- eller sølvramme. Alle urer fås med udskiftelige remme, så du har mulighed for at tilpasse dit ur til dine forskellige outfits. Du finder både designs med den karakteristiske NATO-stribede rem i forskellige farve- og stribekombinationer, samt den mere klassiske læderrem i forskellige nuancer. Målret din søgning nedenfor, ved at angive din ønskede prisklasse, rem og farve - så finder du hurtigt frem til dit foretrukne dameur fra vores Daniel Wellington's sortiment. 

Et Daniel Wellingtong dameur er den perfekte gaveidé

Et Daniel Wellington dameur er den perfekte gaveidé til den kræsne kæreste, veninde, eller familiemedlem. Hvis kæresten skal forkæles, vil hun have glæde af et tidløst designerur fra kollektionen i mange år fremover. Derfor vil et Daniel Wellington dameur også egne sig til vigtige begivenheder, som til bryllupsgaven, den runde fødselsdag eller kandidatfesten. Find inspiration i kataloget og vælg den variant, der bedst matcher kvinden i dit liv. Husk, at du har mulighed for at købe supplerende remme, hvis den personlige smag eller tidens trends skulle give lyst til fornyelse. Når du køber et Daniel Wellington dameur, medfølger altid en flot gaveæske, så det kan leveres med manér.

Garantibevis og sikker levering

DesignerUre.dk er udpeget som autoriseret online forhandler af Daniel Wellington ure i Danmark. Det betyder for vores kunder, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, samt adgang til vores landsdækkende reklamationsservice, der gælder i alle fysiske butikker landet rundt. DesignerUre.dk leverer din bestilling inden for 1-2 hverdage. Fragten er gratis. Vi er E-mærket, så vores kunder kan være garanteret en sikker online handel. Gå til kassen hjemme fra computeren, og gennemfør bestillingen af dit udvalgte ur, når du har lyst.

Historien bag et Daniel Wellington dameur

Hele designet bag Daniel Wellington er inspireret af mødet mellem stifteren, Filip Tysander, og gentlemanden Daniel Wellington. De mødtes på den anden side af jorden, hvor Filip Tysander straks blev fascineret af Daniel Wellington's ulastelige stil, som bl.a. indebar en forkærlighed for enkle vintage-ure på gamle NATO-remme. Urenes kombination af den minimalistiske urskive og den iøjnefaldende NATO-rem, blev grundlaget for Filip Tysanders Daniel Wellington-kollektion. I dag ser vi resultatet i form af mærkets eksklusive udvalg af ure til både mænd og kvinder, der benytter forskellige varianter af den stribede NATO-rem som varemærke. Læs mere om Daniel Wellington på www.danielwellington.com. Køb et Daniel Wellington dameur hos os til en særdeles god pris - og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Daniel Wellingtons dameure her på siden.

Side

Vi fandt 24 produkter

Side

Vi fandt 24 produkter