Michael Kors Dameure

DesignerUre.dk er autoriseret forhandler af Michael kors Dameure i Danmark

Michael Kors er en af de mest stilsikre og knivskarpe amerikanske designere. Han har i en lang årrække klædt den fashionable og stærke kvinde på, og med et ur fra Michael Kors garanteres du en oplevelse af dagligdagsluksus, der understøtter ethvert trendy look. Michael Kors er blevet hædret og rost et utal af gange af nogle af modeindustriens allerhøjest rangerede personligheder, og hans brand er solidt og relevant.

Michael Kors Dameure er anerkendt kvalitet

Hos os finder du et bredt udvalg af Michael Kors dameure i højeste kvalitet, der kan bæres til enhver anledning - hverdag som fest - og fremhæver lige præcis dit personlige stilmæssige udtryk. Urenes designs er tidsløse og eviggyldige, og med deres fantastisk funktionalitet og gennemførte æstetik udformet med øje for detaljen, vil du have glæde af et sådant i mange år. Hvad enten du er casual eller klassisk, så finder du din nye yndlingsaccessorie lige her! Bliv sofistikeret og stilet og bær stolt dit ur fra den ikoniske og anerkendte designer!

Køb ure fra Michael Kors og bidrag til understøttelse af velgørenhed

Michael Kors’ designfirma blev grundlagt i The Big Apple, New York City, i 1981, og har således været en stor spiller længe. Firmaet laver fashionable produkter til kvinder såvel som mænd, og spændvidden er bred; du finder både sko, tasker, smykker og ure, ligesom han også har lanceret parfumer. Michael Kors var kun 19 år gammel, da han første gang lancerede en kollektion - og siden da har han været yderst produktiv med en verdensomspændende rækkevidde. Det erfarne ikon har også i en lang årrække været den ene af to faste dommere i det populære show Project Runway, en kendt designkonkurrence med et tårnhøjt seertal, med topmodellen Heidi Klum som værtinde. Ved køb af et Michael Kors dameur støtter du individer, der hver især lider under forskellige livsforringende problematikker såsom tung fattigdom eller alvorlige sygdomme, eksempelvis cancer. Desuden er Michael Kors med i UN World Food Programme, der har sigte på at bekæmpe hungersnød. I sit eget firma er Michael Kors skarpt fokuseret på lighed og retfærdighed for samtlige ansatte, på tværs af køn, race og religiøst tilhørsforhold. Designeren er altså ikke kun en strålende stjerne hvad angår mode, han kæmper også i front for en bedre verden, og han er ofte æret for sit store engagement i velgørenhed.

Autoriseret forhandler af Michael Kors Dameure

DesignerUre er en e-mærket virksomhed, og vi er autoriseret forhandler af Michael Kors Ure. Du kan derfor med tryghed handle hos os, og vi garanterer dig altid de bedste produkter til de bedste priser, fri fragt, gratis retur og hurtig levering. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt - vi ser frem til at høre fra dig!

Vi fandt 6 produkter

Vi fandt 6 produkter