Dykkerure

Stort udvalg af kvalitets dykkerure

Er du på jagt efter et nyt dykkerur? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos os finder du et fantastisk udvalg af kvalitets dykkerure. Samtidigt forhandler vi et stærkt udvalg andre typer ure. Her er det naturligvis i ekstra høj grad kun det bedste, som er godt nok til vores kunder! Man skal jo kunne stole på sit dykkerur, når man er nede i dybderne. Det skulle heldigvis ikke være svært at finde det perfekte dykkerur i vores sortiment, hvor vi blandt andet forhandler de anerkendte japanske mærker Seiko & Citizen. Mærket er perfekt egnet til den ambitiøse bruger, der samtidigt gerne vil have et dykkerur, som ser godt ud! Seiko Prospex's nye serie "Save The Ocean" eller PADI er også et sikkert valg når det handler om et kvalitets dykkerur. Se nærmere på udvalget af billige dykkerure herunder. Som altid tilbyder vi billige dykkerure - til ekstra gode priser! Samtidig kan du forvente lynhurtig levering.

Vi fandt 18 produkter

Vi fandt 18 produkter

Dykkerure til ethvert behov

Leder du efter et godt dykkerur? Så er du kommet til rette sted. Hos Designerure.dk har vi et stort udvalg af dykkerure til både mænd og kvinder. Og hvad enten du leder efter et eksklusivt eller et billigt dykkerur, kan vi hjælpe dig. Dykkeruret er som ur både et praktisk hjælpemiddel og et smykke på én og samme gang. Og grundet dets solide og vandtætte opbygning, har dykkerurene tit et råt udtryk. Til forskel fra normale ure, er dykkerure konstrueret til brug under vandet. De kan derfor modstå tryk – helt ned til en dybde på 200-300 meter og ofte mere. I det efterfølgende kan du læse mere omkring de overvejelser du bør gøre dig, inden du køber dit nye dykkerur.

Hvilket dykkerur bør du vælge?

Det første du skal gøre op med dig selv omkring dit valg af dykkerur, er hvorvidt dit ur skal være et ”hverdagsur” eller et ur med decideret dykkerfunktioner. ”Hverdags-dykkeruret” er for dig der godt kan lide et robust og markant udseende på dit ur, og som gerne vil kunne tage dit ur ud med på stranden og måske snorkle lidt, men ellers ikke benytter uret til aktiv dykning. Et decideret dykkerur, til dig der er aktiv sportsdykker eller undervandsjæger, vil typisk skulle indeholde langt flere funktioner/værktøjer såsom: dybde måler, hukommelse for max dybde, dykkertids alarm, dybde alarm, alarm ved for hurtig opstigning m.m. Det er derfor vigtigt at du undersøger dykkerurenes specifikationer inden køb. Har du spørgsmål til et bestemt urs formåen i forhold til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kort om historien bag dykkeruret

Verdens decideret første dykkerur ’Marine’, blev lanceret af Omega i 1932. Uret var på størrelse med et lille dameur og pakket ind i en ydre kasse, der sikrede urværket mod vandskade. Siden kom italienske Officine Panerai i 1936 som var det første dykkerur der blev brugt militært. Panerais dukkerur kan nok bedst betegnes som en ”krydder” da uret var hele 47 mm tykt og med selvlysende visere, som gjorde det let for soldaten at aflæse tiden hurtigt. I dag er dykkerure heldigvis noget mere strømlinede. Det var også grundlæggeren af Panerai, Guido Panerai, der første gang brugte selvlysende visere og tal. Det skete i 1915, hvor den selvlysende effekt blev skabt ved hjælp af stoffet radium. Radium er i dag dog udfaset, da det er mere end 1 million gange mere radioaktivt end uran!, og i dag anvendes det ufarlige luminova-stof. Det største ikon I dag har alle urhuse med respekt for sig selv et dykkerur i sortimentet. Og særligt et design går igen - Rolex’ ’Submariner’ har dannet skole inden for dykkerurene, og er den dag i dag, stadig det mest klassiske dykkerur, du kan finde. Det blev især berømt efter Sean Connery bar det i rollen som James Bond i ”Goldfinger” fra 1964 hvor han efter et dyk afslører, at han under dykkerdragten er iført hvid smoking og et Rolex ”Submariner”.

Hvad betyder ATM

ATM er en standard, man bruger, når dykkerurets evne til at modstå vandtryk skal angives. Og det er helt normalt, også for almindelige ure, at der er angivet en ATM værdi. ATM er en forkortelse for atmosfærisk tryk, og 1 ATM svarer ca. til trykket på vandoverfladen. For hver 10 meter stiger trykket med 1 ATM - dvs. et ur der har ATM 10, teoretisk set kan holde til trykket på 100 meters vanddybde. Det betyder dog ikke, at et ur med ATM 10 kan holde til neddykning på 100 meters dybde – slet ikke! Så lad dig ikke snyde af værdierne. De er rent teoretiske og udarbejdet på baggrund af laboratorie tests. Og i et laboratorium er vandtrykket stabilt, hvorimod de mindste påvirkninger såsom svømmetag, udspring m.m. markant ændrer trykket. Herunder kan du aflæse hvad en ATM-værdi på et ur svarer til. Bemærk dog at der er forskelle på både vandtyper og urkasser, så det er kun en vejledende oversigt. 3 & 5 ATM: Værdien kan kun betegnes som værende vandafvisende, som under en kort byge o. lign. men ikke til en strandtur 10 ATM: Et ur på 10 ATM kan benyttes benyttes til svømning og i badet samt til dykning med snorkel på lavt vand 20 ATM+: Uret kan benyttes til dykning på dybere vand