Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne finder anvendelse når du som privat forbruger køber varer via vores webshop DesignerUre.dk. Når du bestiller varer hos os, accepterer du vores handelsbetingelser og der indgås en bindende aftale mellem DesignerUre.dk og dig som kunde. Du bedes derfor venligst læse vores handelsbetingelser igennem, før du handler hos os.
 
Firmaoplysninger:
Firmanavn: Henrik Ørsnes Online ApS
Post- og returadresse: Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV
CVR-nr. 25706560
Telefon: 86 42 10 00 (mandag – fredag kl. 10-15)
E-mail: support@designerure.dk
 
Generelt
DesignerUre.dk har eksisteret siden 2007, hvilket gør os til en af de ældste inden for salg af ure i Danmark via webshops. Vi er et yderst dynamisk team, som vil være med til at sætte vores præg på denne branche. I 2016 åbnede vi vores svenske setup på vores webshop Designerklockor.se, 2017 åbnede vi i Norge på DesignerKlokker.no og i 2019 i Finland på DesignerKellot.fi.

DesignerUre.dk er et utraditionelt og stærkt engageret firma, som tilbyder dig en lang række designure fra spændende urmærker. Hos DesignerUre.dk er vi specialiseret i at sælge designure til Danmarks billigste priser. Vi er autoriseret forhandler af en lang række mærker blandt andet; SEIKO, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, MVMT, Invicta, Festina, CASIO, TW Steel, Ingersoll, TRIWA, GANT, BULOVA, CLUSE, FOSSIL, Skagen, Emporio Armani, Michael Kors, DKNY & Armani Exchange.

Vi sætter god kundeservice i centrum. Derfor står vi også til rådighed pr. mail eller telefon, hvis du har spørgsmål. Kig på vores store udvalg og find dit nye designerur her.
 
Vi leverer til hele Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne. Alle priser i webshoppen er oplyst inkl. moms. Aftalen indgås på dansk. Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Når du handler hos os, skal du oplyse e-mail og telefonnummer.

Umiddelbart efter din bestilling, vil du på mail modtage en ordrebekræftelse. Normalt vil det ikke være muligt at foretage ændringer i din bestilling, da vi afsender varerne meget hurtigt fra vores lager. Hvis din bestilling allerede er håndteret kan vi desværre ikke nå at ændre i den.

Priser og varer
Alle priser i webshoppen er oplyst i danske kroner og er inkl. moms.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Betalingsmetoder
Det er sikkert at handle hos DesignerUre.dk og din sikkerhed og tryghed er vigtig for os. Hos os kan du betale med Dankort og udenlandske betalingskort samt betaling med ViaBill.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dag hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/
 
Priserne er angivet i danske kroner.

Betalingskort
Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling med betalingskort sker via en sikker forbindelse. Indtastede kortoplysninger krypteres med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) og kan ikke læses af andre. Den sikre forbindelse er angivet med en lille hængelås nederst til højre i browseren.
DesignerUre.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. DesignerUre.dk benytter en betalingsløsning fra Dandomain, som er godkendt af NETS. Ved betaling med internationale betalingskort benytter vi 3D-Secure, som sikrer dig mod misbrug af dit betalingskort. 3D-Secure gælder for internationale betalingskort som MasterCard, Maestro, VisaElectron og JCB. Beløbet trækkes først fra dit kreditkort når varen bliver afsendt.

Levering
Alle ure sendes med GLS eller Post Nord. Vi tilbyder hurtig levering på alle ordre hos DesignerUre.dk, uafhængig af pakkens størrelse og forsendelsesmåde.


Leveringstid
Du modtager varerne inden for 1-3 hverdage såfremt vi har varerne på lager. Ellers får du hurtigt besked om eventuelle forsinkelser.
Vær opmærksom på, at din adresse er indtastet korrekt. Det hænder at vi modtager pakker retur, som ikke er blevet afhentet på udleveringsstedet.


Fortrydelsesret

Hos Designerure.dk har vi 30 dages fortrydelsesret, talt fra den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. For at benytte dig af fortrydelsesretten er det vigtigt, at vi modtager din meddelelse om fortrydelse inden 30 dage efter du har modtaget varen. Du behøver ikke at oplyse en grund for at fortryde din bestilling.

Vi har ikke mulighed for at foretage ombytninger. Du skal i stedet bestille den ønskede vare på vores website og returnere den vare du ikke ønsker, til os.

Hvis du fortryder din bestilling, vil du få tilbagebetalt dit tilgodehavende senest 14 dage efter, at vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi kan tilbagebeholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Vi vil informere dig via e-mail når vi har modtaget din returvare. Beløbet vil blive ført retur til din konto via det betalingskort, som du anvendte ved bestillingen. Har du betalt via bankoverførsel, vil beløbet blive returneret til din bankkonto.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du udfylder returseddel inden 30 dage fra modtagelse.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til DesignerUre v/ Henrik Ørsnes Online, Hobrovej 452, 9200 Aalborg SØ uden unødig forsinkelse og senest 99 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Påfør venligst ordrenummer og telefonnummer på din returpakke, på den måde kan vi hurtigere ekspedere din returvare.      
Returvarer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden postomdeling.

Hvis du benytter vores returpakkelabel til at returnere din vare vil fragtomkostningen blive modregnet beløbet, som du skal have retur. Der modregnes 35 kr. for returnering af ordrer bestilt med GLS-levering og 40 kr. for returnering af ordrer bestilt med PostNord-levering, såfremt du benytter vores returpakkelabel.
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Afprøvning af varen og emballage 
0-14 dag: Du hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
 
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Det er også en forudsætning, at varen er uden lugt og pletter. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
15-30 dag: Varen skal tilbageleveres i samme stand som ved levering. Hvis den originale emballage mangler nægtes fortrydelse. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil DesignerUre.dk modtager den.

Alle ure er omfattet af fortrydelsesretten, men der kan ske værdiforringlese på grund af brudt emballage.
Skagen Connected, Emporio Armani Connected, Fossil Q, Diesel ON, Michael Kors Smartwatches, Fossil Q og Fossil Smartwatches.

Tilbagebetaling af dit tilgodehavende
Når du har fortrudt din bestilling, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.
Vi tilbagebetaler uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.


Beløbet vil blive ført retur til din konto eller via det betalingskort, som du anvendte ved bestillingen. Har du betalt via bankoverførsel eller har du via vores online returformular angivet, at du ønsker beløbet overført til en bankkonto, vil beløbet blive returneret hertil i overensstemmelse med dit ønske. Hvis du vælger ViaBill som betalingsmetode, vil ordrebeløbet blive refunderet til købers ViaBill konto. 

Reklamationsret
Hos DesignerUre.dk følger vi altid Købelovens regler. Hvis du har modtaget en forkert vare, eller en vare der er beskadiget eller mangelfuld, så udfyld venligst vores online reklamationsformular eller send en e-mail til support@designerure.dk, så finder vi en løsning. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Du kan reklamere over mangler inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet.

Reklamationsretten følger varens naturlige holdbarhed. 
Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte til os.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For at undersøge om din reklamation er berettiget kan vi evt. bede om billeder af fejlen eller at du returnerer varen til os.
 
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. forsendelsesnummer.
 
Efter købeloven er det kundens risiko, hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under returnering, hvis det skyldes, at kunden ikke har sendt varen på forsvarlig vis. Har kunden sendt varen på forsvarlig vis, men pakken forsvinder, så ligger risikoen hos sælgeren.
 
Persondatapolitik
Hos DesignerUre.dk respekterer vi fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online. Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.


Hvad registrerer vi og hvorfor?
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres af Henrik Ørsnes Online ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på designerure.dk er Henrik Ørsnes Online ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@designerure.dk
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Virksomhedens ansatte har adgang til de personoplysninger som afgives på DesignerUre.dk Desuden kan udvalgte og betroede tredjemænd benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
 
Disse personer har tavshedspligt og har ikke tilladelse til at benytte personoplysningerne til andre formål. Oplysninger afgivet til DesignerUre.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du sende en e-mail til os på support@designerure.dk. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostningerne ved at sende de registrerede personlysninger til dig. Du kan få ukorrekte oplysninger slettet eller korrigeret.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du sende en e-mail til os på support@designerure.dk. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostningerne ved at sende de registrerede personlysninger til dig. Du kan få ukorrekte oplysninger slettet eller korrigeret.


Cookies
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.


Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden. Dermed kan vi løbende optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta du gerne vil have hjemmesiden på. Cookies hjælper os desuden med at lave den trafikmåling der gør, at vi ved hvor mange, der besøger vores site. Vi bruger også cookies til målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og kan styre hvor ofte den samme annonce vises.
 
Hvilke cookies anvendes på hjemmesiden?
Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.
 
Marketing - Google Analytics
Disse cookies anvendes til at opdatere websitets kodning og er beregnet til trafikanalyse og optimering af markedsføring. De bruges til anonym sporing på hjemmesiden og til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har gjort, og hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer brugeren eller indeholder specifikke oplysninger om brugeren.
 
Session cookies
Session cookies sættes af websitet og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du f.eks. er logget ind. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.
 
Persistent cookies
Disse cookies gemmes på din computer og er blivende. Persistent cookies bruges til at identificere en tilbagevendende gæst og kan også anvendes som grundlag for statistikprogram.


Facebook cookies
Disse bruges til at vise en "Synes godt om" knap, og oplysninger om, hvilke af dine Facebook-venner, der kan lide siden. Facebook giver endvidere et redskab til statistik, kaldet Facebook Insights, der viser oplysninger om brugen af Facebook.
 
Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
 
Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
 
• Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies
• Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websitesstored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies
• Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647
• Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html
• Safari 5.0
http://support.apple.com/kb/HT1677
• Flash cookies (gælder alle browser)
http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_mana
ger07.html
• iPhone, iPad og andet fra Apple
http://support.apple.com/kb/HT1677
• Telefoner med styresystemet Android
http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-anyAndroid-device
• Telefoner med Windows 7
http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings


Klageadgang

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus (https://kpo.naevneneshus.dk/) . Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.


 
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal. Det kan være relevant hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

Handelsbetingelser er senest opdateret 2. september 2022.

Standardfortrydelsesformular

 

RETURSEDDEL - RETURNERING AF VARER

 

Ønsker du at returnere? Hvis ja, bedes du følge disse trin:

 

  •   1. Udfyld felterne nedenfor.

  •   2. Ved modtagelse sender vi en returlabel til dig. Ved returnering bliver fragtprisen på 40 kr. modregnet din refundering ved levering med PostNord og 35 kr. ved levering med GLS. Ved godkendt reklamation betaler vi fragten.

  •   3. Returlabel påsættes forsvarlig indpakning og sendes til os.

  •   4. Senest 14 dage efter at vi har modtaget dokumentation for at varen er afsendt, overfører vi pengene til det betalingskort, som blev anvendt ved købet.
 
Ordrenummer:_______________________________________________
 
Navn:______________________________________________________
 
Email:______________________________________________________
 
Telefonnummer:______________________________________________
 
Produkt:____________________________________________________
 
Årsag til returnering:___________________________________________
 
___________________________________________________________
 
___________________________________________________________
 
___________________________________________________________
 
___________________________________________________________
 
___________________________________________________________

Derudover bedes du vedlægge en seddel, hvor du kort skriver om du ønsker at få pengene tilbage, eller om der er tale om en reklamation.