Daniel Wellington Herreure

Stilfulde armbåndsure til gentlemen fra Daniel Wellington

På udkig efter et Daniel Wellingtong herreur? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vores udvalg af armbåndsure til herrer fra Daniel Wellington henvender sig til den kvalitetsbevidste mand på jagt efter et armbåndsur, der på én gang har et enkelt og underspillet look, og samtidig et genkendeligt og karismatisk design. Urene er kendetegnet ved lige linjer og simple features, som gør dem populære til mænd og kvinder med en forkærlighed for minimalistisk elegance. Hos DesignerUre.dk finder du et eksklusivt udvalg af herreure fra Daniel Wellington's kollektioner. Med et af vores udvalgte designs om håndleddet, har du et armbåndsur til enhver lejlighed. Urene går som naturligt supplement til det stilfulde jakkesæt, tenniskampen, eller den afslappede skjorte til familiefesten.

Kulørte NATO-remme eller klasisske læderremme

Vores udvalg af Daniel Wellington herreure kommer fra to kollektioner: The Classy Collection og The Grace Collection. Begge kollektioner har det fællestræk, at herreurene er designet i et slankt og minimalistisk look med enten guld- eller sølvramme. Alle ure fås med udskiftelige remme, så du har mulighed for at tilpasse dit ur til hele din garderobe.

Du finder både designs med den karismatiske NATO-stribede rem i forskellige farve- og stribekombinationer, samt med klassiske patinerede læderremme i forskellige nuancer. Målret din søgning nedenfor, ved at angive din ønskede prisklasse, rem og farve - så finder du hurtigt frem til dit foretrukne herreur fra vores Daniel Wellington sortiment. 

Et Daniel Wellington herreur er den perfekte gaveidé til ham

Daniel Wellingtons herreure er den perfekte gaveidé til den stilbevidste kæreste, ven, eller familiemedlem. Hvis kæresten skal overraskes, vil han kunne have glæde af et tidløst designerur fra kollektionen i mange år fremover. Derfor vil et Daniel Wellington herreur også egne sig til helt specielle begivenheder, som til den runde fødselsdag, bryllupsgaven, eller kandidatfesten. Find inspiration til det nye Daniel Wellington herreur i kataloget og vælg den variant, der bedst matcher manden i dine tanker.

Husk, at du har mulighed for at købe ekstra remme, hvis der med tiden skulle opstå lyst til fornyelse. Når du køber et af vores Daniel Wellington-ure, medfølger altid en flot gaveæske, så den kan leveres med manér.

Garantibevis og hurtig levering

DesignerUre.dk er anerkendt som autoriseret online forhandler af Daniel Wellington herreure i Danmark. Det betyder for vores kunder, at et køb hos os altid inkluderer et stemplet garantibevis, samt adgang til vores landsdækkende reklamationsservice, der gælder i alle fysiske butikker over hele landet.

DesignerUre.dk leverer din bestilling med det samme, inden for 1-2 hverdage. Fragten er gratis. Vi er E- mærket, så du kan være garanteret en sikker online handel. Gå til kassen hjemme fra computeren, og gennemfør bestillingen af dit Daniel Wellington herreur lige, når du har lyst.

Historien bag Daniel Wellington

Hele designet bag Daniel Wellington er inspireret af mødet mellem stifteren, Filip Tysander, og Daniel Wellington. De mødtes på den anden side af jorden. Filip Tysander blev straks blev fascineret af Daniel Wellington's ulastelige stil, som bl.a. indebar en forkærlighed for enkle vintage-ure på gamle, farverige NATO-remme. Et Daniel Wellingtong herreur består af kombinationen af den minimalistiske urskive og den iøjnefaldende NATO-rem, som blev grundlaget for Filip Tysanders populære Daniel Wellington-kollektion.

I dag ser vi resultatet i form af mærkets varierede udvalg af ure til både mænd og kvinder, der benytter forskellige varianter af den stribede NATO-rem som varemærke. Læs mere om Daniel Wellington på www.danielwellington.com. Køb dit Daniel Welling herreur hos os - vi fører løbende Daniel Wellington udsalg. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål til vores sortiment af Daniel Wellington herreure. 

Vi fandt 3 produkter

Vi fandt 3 produkter