Om DesignerUre

DesignerUre.dk

DesignerUre.dk har eksisteret siden 2007, hvilket gør os til en af de ældste indenfor webshops med ure i Danmark. Vi er et yderst dynamisk team som vil være med til at sætte vores præg på denne branche.

Vi byder dig velkommen i vores webshop, vores navn siger det hele, nemlig at vi sælger herre & dame designerure til hele Danmark.
Vi er autoriseret forhandler af en lang række mærker blandt andet: SEIKO, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, CASIO, Citizen, FOSSIL, Skagen, Michael Kors, DKNY, DIESEL.
Uanset hvilket ur du vælger at købe hos os har vi altid hurtig fragt og vi afsender altid med trackingnummer og forsikring. Vi tilbyder altid 99 dages returret.
Vi tilbyder dig kundeservice i topklasse, sikkerhed fordi vi er en E-mærket webshop, du kan også følge os på trustpilot.dk og se vores anmeldelser fra vores kunder.

Samtidig med et serviceniveau, som du bestemt heller ikke finder lige rundt om hjørnet, vi sætter god kunderservice i centrum. Derfor står vi også til rådighed pr. mail, telefon eller chat, hvis du har spørgsmål. Kig på vores store udvalg og find dit nye designur her.
 

Vores firmaoplysninger:

Henrik Ørsnes Online ApS
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
86 42 10 00
support@designerure.dk
CVR-nr: 25 70 65 60
Bankforbindelse: SPAR NORD