Smartwatch

Smartwatch – stort udvalg – også til børn

Hvad er et smartwatch? Et smartwatch er, populært sagt, din mobiltelefons forlængede arm. Smartwatches har den unikke egenskab, at de trådløst kan kobles sammen med din mobil, og gør dig fri for at skulle tage mobilen frem i tide og utide. Og det er smart – lyt til podcasts mens du kører bil, find vej via GPS navigation på cykelturen eller svar på SMS beskeder i en tætpakket bus. Du kan sågar have din indkøbsseddel lige ved hånden – bogstaveligt talt. Smart ure er fremtiden, og de er bestemt kommet for at blive. Hos Designerure.dk har vi omfavnet denne fremtid med nogle af nutidens bedste smartwatch-producenter. Se udvalget længere nede på siden og læs mere omkring dine muligheder, og hvad du bør tænke over, inden du vælger dit nye smart ur.

Vi fandt 6 produkter

Vi fandt 6 produkter

Hvilket overvejelser bør du gøre dig inden køb af et smartwatch?

Det forholder sig normalt sådan, at når man leder efter et nyt ur, er design og udseende en af de vigtigste karakteristika. Men når det omhandler smartwatches, er det mindst lige så vigtigt, at du sikrer dig, at uret kan opfylde dine behov. Gør dig derfor nogle overvejelser om hvordan uret skal kunne hjælpe dig i din hverdag, og under hvilke forhold du har tænkt dig at bruge det i. Vi har her samlet nogle spørgsmål, du bør kende svaret på, inden du vælger dit nye smartwatch.

Hvilke apps kunne du godt tænke dig at bruge?

Der kan være applikationer der ikke understøttes på alle ure. Sørg derfor at notere de apps som du ønsker at bruge, og tjek beskrivelse og specifikationer på uret inden køb. Er du i tvivl om hvorvidt et bestemt smart ur understøtter en specifik app, kontakt os da gerne for mere information. Få evt. inspiration på overblikslisten over de typisk anvendte funktioner længere nede på siden.

Skal dit smart ur bruges aktivt og udendørs – eksempelvis på løbeturen eller i skoven?

Som med normale ure, er nogle vandtætte, vandafvisende eller ingen af delene. Hver derfor opmærksom på producentens beskrivelse så du sikrer dig, at uret kan holde, til det du ønsker at bruge det til.

Hvor lang batteritid er du afhængig af?

Batteritiden er generel lang på et smartwatch. Men er du afhængig af, at uret skal kunne holde batteriet ekstra længe, siger diverse smart watch tests, at de analogt-udseende ure holder længst - bemærk dog at disse ure er uden touchscreen.

Smartwatch til børn?

Det giver næsten sig selv, men det er klart, at på et barns håndled skal smart uret kunne tåle lidt vand og stød. Mange af vores kunder udnytter desuden smarturenes egenskaber såsom eget SIM-kort, SMS og opkald, til at fungere som barnet ”første mobiltelefon” – nemt at styre forbruget på, og tabes ikke så nemt, da det er spændt fast med en rem. VI råder gerne omkring smartwatches til børn.

Skal dit Smartwatch fungere som løbeur?

De fleste smartwatches kommer med populære løbe -og træningsfunktioner som skridttæller, pulsmåler og søvnmonitor. Det betyder med andre ord, at du kan benytte langt de fleste smart ure på løbeturen. Er dine aktiviteter mere ”ekstreme” end gennemsnittet såsom klatring på klipper, dykning, terrænløn m.fl. kan det være en god idé, at investere i et ur der kan holde til de hårde belastninger.

Overblik og de mest brugte funktioner blandt vores kunder

 • Almindelige opkald
 • Modtag og afsend SMS & MMS
 • Brug dine apps via dit smartwatch
 • GPS
 • Smartphone notifikationer
 • Alarm
 • Musikstyring
 • Brugertilpassede urskive
 • Trådløs synkronisering
 • Trådløs opladning
 • Automatisk opdatering af tid og dato
 • Solcelle energi
 • Termometer
 • Pulsmåler og activity tracking

Og der er mange flere funktioner. Læs mere omkring de enkelte ure under deres specifikation eller kontakt os for yderligere spørgsmål.