Forgyldte armbånd

Et forgyldt armbånd er altid en sikker vinder. Måske er du på udkig efter en god gave eller et flot armbånd til dig selv? Uanset hvad dit budget og din smag er, håber vi at du finder det blandt vores store udvalg af lækre kvalitets armbånd til både mænd og kvinder i mange forskellige prisklasser. Størstedelen af vores forgyldte armbånd er lavet i sterling sølv med en belægning i guld. På denne side finder du alle vores forgyldte armbånd fra populære mærker såsom, Pernille Corydon, Sif Jakobs, Nordahl Andersen og Stine A.

Side

Vi fandt 234 produkter

Side

Vi fandt 234 produkter

Hvad betyder forgyldt?

Når et smykke er forgyldt betyder det, at smykket er lavet af et metal (typisk sølv) og herefter belagt med et lag guld. Fordelen ved dette fremfor smykker i massivt guld, er at man kan opnå samme flotte farve til en lavere pris. Ulempen er dog at guldet kan blive slidt af med tiden. Du kan dog forlænge smykkets flotte forgyldte belægning ved at opbevare det korrekt, og passe på med at bruge smykkerne når du er i kontakt med vand.

Find det perfekte armbånd.

Er du i tvivl om hvilken type forgyldt armbånd du skal vælge? Det kan også godt være svært at vælge blandt de mange muligheder. Hos os finder du både ankerkæder, slangekæder, panzerkæder og armringe. Herefter skal du også tage stilling til om armbåndet skal være med perler, vedhæng, sten eller ferskvandsperler. Når du skal vælge blandt de mange armbånd, så hus at tænke over hvornår du gerne vil bruge armbåndet, samt om det skal passe sammen med nogle af dine andre armbånd du har?