Øreringe

Øreringe

Man kan aldrig få for mange øreringe, kan man vel? Øreringe er ofte de smykker, som folk først bemærker, da de virkelig kan være med til at komplimentere ansigtet på en meget smuk måde. På denne side finder du alle typer af øreringe. Vi har både de store øreringe med perlevedhæng, og de lidt mindre og enkle ørestikker. I dag er det meget almindeligt at have flere huller i hvert øre. På den måde kan man sammensætte forskellige slags øreringe, og skabe sit helt eget look. Derfor er der også flere brands der er begyndt at sælge deres øreringe enkeltvis, da man sagtens kan bruge en type ørering i det ene øre, og en anden i det andet. Denne trend gælder ikke kun kvinder, men også mænd! Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af smarte øreringe til mænd. Vælg mellem alle typer, sten, kors, perler, guld, sølv, diamanter, swarovski og mange flere muligheder.

Side

Vi fandt 3057 produkter

Side

Vi fandt 3057 produkter

Vælg blandt alle dine yndlings brands

 Hos Designerure er vi stolte af at kunne tilbyde et meget stort udvalg af øreringe fra en lang række populære mærker. Vi er udnævnt til autoriseret forhandler af alle de mærker du finder på vores side. Det betyder at vi kan garantere dig at vores varer er ægte, og at de lever op til den kvalitet som de lover. Nogle af de brands vi har, som vi sælger flest øreringe fra, er brands såsom Pernille Corydon, Stine A, Enamel, Scrouples, Sif Jakobs, Julie Sandlau og Izabel Camille. Af populære mærker indenfor herre øreringe er Son of Noa, Scrouples og By Birdie. Hvis du leder efter et par eksklusive øreringe i 8, 14, eller 18 karat guld eller hvidguld, vil vi anbefale at du kigger efter mærker såsom Nuran, Smykkekæden eller Scrouples. Hvis du leder efter et lidt billigere alternativ i forgyldt sølv eller sølv, kunne du tage et kig på Sif Jakobs, Scherning, byBiehl eller Frk. Lisberg. Uanset hvad dit budget er, er vi sikre på at du kan finde nogle flotte øreringe der falder i din smag.

Find de øreringe der passer bedst til din stil.

Det kan godt være svært at bestemme sig for hvilke øreringe man skal vælge. Her er det en god idé at tænke på hvilke farver man godt kan lide, samt hvad der vil passe godt til det tøj man har. Du kan også prøve at tænke over hvilke ansigtsform du har. Har du et bredt eller rundt ansigt, vil dråbeformede øreringe passe godt, da dit ansigt så vil syne længere. Og omvendt hvis dit ansigt er langt, kan du gå efter de runde øreringe. Hvis du har en lang hals, er store og fyldige øreringe super flot! Men husk, at det der betyder mest, er at du føler dig tilpas og glad når du har øreringene på.