Ringe

Ringe

Hos designerure finder du et stort udvalg af lækre ringe til både kvinder og mænd i god kvalitet. Uanset om du er til ringe i sølv eller guld, har vi helt sikkert noget der vil falde i din smag. Se blandt andet vores store udvalg af diamantringe i forskellige prisklasser. Vi ved hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige fingerring hvad enten det er en du skal bruge til en speciel festlig begivenhed, eller om det er en ring til hverdagsbrug. Måske er du på jagt efter en gave til en du holder af? I så fald er en ring den perfekte gaveidé, hvis man gerne vil udtrykke sin kærlighed for en anden person. Med hensyn til at vælge den rigtige ringstørrelse kan det godt være svært. Derfor tilbyder vi selvfølgelig nemme og gratis returmuligheder, så du nemt kan ombytte ringen til den rigtige størrelse. Nederst på denne side kan du også læse om vores tips til selv at måle sin ringstørrelse.Vi er autoriseret forhandler af alle vores mærker, så du kan være helt tryg når du handler hos os. Af vores mest populære mærker kan nævnes, Georg Jensen, Pernille Corydon, Enamel, Stine A, Pandora, Sif Jakobs og Scrouples.

Side

Vi fandt 948 produkter

Side

Vi fandt 948 produkter

Hvordan finder jeg min ringstørrelse?

Er du i tvivl om din ringstørrelse? Der findes forskellige metoder til at måle hvilken ringstørrelse du skal bruge. Den mest sikre metode er at bruge en ringmåler. Men hvis du ikke lige har sådan en, er der også alternative løsninger. Du kan f.eks. bruge en sytråd, og sno den to gange rundt om den finger, som du gerne vil have ringen skal sidde på. Tråden skal kun sidde så stramt, som du også ønsker ringen skal være. Herefter laver du et mærke på sytråden med en tusch der hvor tråden krydser sig selv. Du kan nu tage tråden af, og måle afstanden mellem de to mærker. Denne afstand er den størrelse du skal bruge. Husk dog at dine fingre kan variere lidt i størrelsen alt efter om de er kolde eller varme. Ofte kan varme fingre godt være lidt ekstra hævede. Hvis den ring du gerne vil have, er en lidt bredere ring, anbefaler vi også at man går 1 ringstørrelse op.

Vælg en betydningsfuld ring til en gave eller til dig selv.

En ring er den perfekte gave, hvis f.eks. man gerne vil give et dejligt minde om en god og betydningsfuld dag. En ring kan man nemlig have i mange år. Hvis du er ude efter en eksklusiv gave, hvor holdbarheden skal være helt i top, anbefaler vi ringe i guld eller hvidguld. Vælg selv om ringen skal være med eller uden diamant. Vi har diamanter i forskellige størrelser, så der er noget til enhver pengepung. Hvis du gerne vil give en smuk ring, men i en lidt billigere prisklasse, har vi også ringe i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia- eller Swarovski sten. Vi håber du finder drømmeringen hos os. Vi sender din ordre indenfor 1-3 hverdage, og giver nemme og gratis returmuligheder.